Dagens horoskop: Mandag 4. juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du tror at denne mandagen er begynnelsen på noe nytt, og du har både rett og feil på samme tid. Denne mandagen er en begynnelse, men også en slutt. Det gjelder at du i dag setter den standarden som du ønsker at din nærmeste fremtid skal ha.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det er mye å tenke på for deg i dag. Det handler litt om sommeren og om hvordan du legger opp arbeidet ditt og fritiden din. Du vil også motta et forslag på jobb hvor du får mulighet til å utvikle deg og ta mer ansvar, som er nok en ting å ta i betraktning.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er bekymret for at du ikke får det du vil ha i dag, men du trenger ikke å bekymre deg for det. Ettersom denne dagen utvikler seg, vil ingen av planene dine gå helt i boks, men det betyr ikke at du vil ha muligheten til å realisere det på et senere tidspunkt.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har vanskelig for å ikke tenke på dine private problemer i arbeidstiden. De myldrer på så snart du slipper taket om det du holder på med og det gjør at du ikke er så fokusert som du bør være. Et drama på jobben skaper variasjon i en ellers kjedelig hverdag.

Løven 23 / 7-22 / 8

I løpet av denne mandagen er det bra om du har sovet ut skikkelig og at du passer på å fylle på med energi i form av mat og snacks. Du står overfor tålmodighetsprøver og utfordringer og da er det viktig at energinivået ikke synker.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen blir morsom og uvanlig kreativ. Du får ros for innsatsen på jobb og det varmer deg helt inn i hjertet. Prosjektet som hylles er et av dine hjertebarn så derfor er det ekstra gøy at det trekkes frem i en positiv setting.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag har du flere ulike prosjekter som er i en oppstartsfase og det handler om å sørge for at det fungerer så smertefritt som mulig. Sommervikarer og nye ansatte kan komplisere prosessen, men benytt deg av din pedagogiske side, så går det bra.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du er nervøs og har vanskelig for å fokusere på de riktige tingene. Du venter på en melding denne dagen som kan forandre fremtiden din. Prøv å ikke legge alle dine fremtidige planer på denne ene muligheten, det vil det være flere interessante fremtidige forslag.

Skytten 22 / 11-21 / 12

På mandag fokuserer du på å være effektiv om morgenen slik at du kan bremse tempoet i løpet av dagen i stedet. Du synes det er fint å ta tak i det viktigste før lunsj. Kvelden handler om en ny interesse eller hobby du har.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du starter noe nytt i dag og det er både gøy, skummelt og annerledes. Du føler deg tvunget til å ta mer ansvar samtidig som du vet at du vokser som aller mest når det stilles høye krav til deg. Kvelden handler om trening.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I løpet av denne dagen er det bra hvis du prøver å fokusere på å gjøre en ting om gangen og ikke haste deg frem til noen resultater. Hvis du er effektiv nok, kan du gjøre et godt arbeid, det er når du blir stresset at ting begynner å gli ut av hendene dine.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å være tilstede i nuet, noe du kan ha problemer med. Fisken er en drømmende skapning som bruker like mye av tiden i framtiden, som den gjør fortid som i nåtid. I dag møtes du av en person som er din rake motsetning i alt.

Powered by Labrador CMS