Dagens Horoskop: Fredag 3. desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er fredag og du er i festhumør. Det blir en dag som eksploderer i følelser og hendelser, så sørg for å være uthvilt slik at du kan nyte denne dagen og kvelden til det fulle. Et kompliment gjør deg både glad og sjenert på samme tid.

Tyren 20/4-20/5

Det er en herlig dag og du er i strålende humør, tross at det faktisk er en del å gjøre. Det er masse energi og herlig humør i ditt stjernetegn som gjør dagen lettere. Du ser frem mot helgen og de aktivitetene du har planlagt.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å motivere deg selv til å gjøre så mye som mulig slik at du kan ta helg med god samvittighet. Tvillingene unngår å ta med seg jobben hjem, dersom de ikke må. I løpet av kvelden ser det ut til at du er invitert bort eller går ut med venner.

Krepsen 21/6-22/7

Du undersøker ulike muligheter for å kunne gjennomføre en plan du har, men det virker ikke som det blir så enkelt som du hadde håpet på. Kanskje handler det om at du egentlig burde utsette dette til våren.

Løven 23/7-22/8

Du irriterer deg over mennesker som ikke kan lytte og ta generelle råd i betrakning. Du irriterer deg daglig over regelbrytere, men glemmer det når du selv bryter reglene. Kanskje du burde jobbe med din egen tålmodighet ovenfor andre.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler om å fokusere på riktige ting, og om å være observant når det kommer til ulike klikker på jobben. Det er ille nok at det er så betent som nå, så det gjelder å unngå konflikter. Unngå å bidra til dem, selv om det ikke er med vilje.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om å være effektiv på formiddagen slik at du kan roe ned tempo på ettermiddagen. Du har et ønske om å reise bort, tross alle restriksjoner, og det kan hende at du booker noe spontant i dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i dårlig humør selv om det er fredag, og det er din favorittdag. Det handler om noe som har gått galt, og som er for sent å rette opp i. Du må prøve å slippe dette problemet ettersom det er utenfor din kontroll.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å komme overens med noen du ikke liker så godt. Det kan bli vanskelig ettersom du ikke er så god til å holde masken. Visse prosjekt krever at du må samarbeide, selv om det er utfordrende.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en rolig dag der du får muligheten til å hvile ordentlig. Etter en lang og krevende uke trenger du en pause i hverdagen, og det får du i form av en kosekveld hjemme. En sms får deg i godt humør.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tviler litt på en persons innstilling. Du innser at vedkommende ikke har tenkt gjennom sine utsagn, men heller åpnet munnen og latt alle tanker komme ut istedenfor å være selektiv. Kvelden handler om familie.

Fiskene 19/2-20/3

Du lurer på om du har valgt rett, men det er ikke sikkert du får svar på dette ettersom dette valget allerede er tatt. Noen ganger må man bare akseptere at ting ikke blir helt som du hadde håpet på, og at du bare må gjøre det beste ut av situasjonen.

Powered by Labrador CMS