Dagens Horoskop: Fredag 28. januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en interessant dag hvor du innser at du ikke har kunnskapen du trodde hadde, men at du har noe som er enda mer verdifullt, nemlig tålmodigheten og viljen til å finne frem til den informasjonen du trenger.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra fredag ​​som flyr avsted. Du er litt trøtt i starten, men det forsvinner fort når du hører litt sladder. I dag vil du også motta gode nyheter om et familiemedlem eller slektning. Kvelden handler om familie, og om å ha det gøy.

Tvillingene 21/5-20/6

Du inviterer til en diskusjon i dag og det er bra at du kan være så åpen som du er akkurat nå. Det tærer litt på din private sfære å slippe inn folk du nesten ikke kjenner, samtidig er det også en veldig givende erfaring.

Krepsen 21/6-22/7

Du må ikke stille for høye krav til en venn. Denne personen er rett og slett ikke klar til å ta på seg det du tenker at de burde prøve. Vennen din har vært gjennom en tøff periode og trenger tid til å lande i sin nye hverdag.

Løven 23/7-22/8

Du misliker sladder, det er i alle fall det du offisielt sier utad. Uoffisielt gnir du hendene i glede når du, som i dag, hører virkelig saftige godbiter. Bare innse at det er din nysgjerrighet og din interesse for mennesker som også gjør deg utsatt for sladder.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om en virkelighetsflukt, noe du er veldig god på. Jordtegnene har rykte på seg for å være være praktisk anlagt og stå med føttene godt plantet på jorda, men er det noen tegn som kan dagdrømme på denne måten, så er det bare jord. I dag er en slik dag da tankene stadig flyr til et bedre sted.

Vekten 23/9-22/10

Du blir irritert på en sjef som ikke klarer å holde privatliv og jobb adskilt. Du synes det er ekstremt viktig for arbeidsplassen at alle behandles likt og at også private relasjoner holdes utenfor arbeidslivet. Kanskje du bør prøve å snakke med sjefen din om deres åpenbare måte å favorisere på.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag venter du på svar angående ferien. Det er viktig å diskutere dette med kollegene dine, men samtidig er det også viktig at du gjør det som føles riktig for deg. Ikke la deg manipulere av mennesker som er innstilt på å få viljen sin.

Skytten 22/11-21/12

Du hater å ikke finne svarene du leter etter med en gang. Du er ikke kjent for din tålmodighet, og det blir veldig tydelig i dag. Denne fredagen prøver du også å endre en kollegas holdning. Det er vanskelig å endre på folk som er fornøyd med seg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å ha fokus fremover. Akkurat nå skjer det mye i livet ditt og det er viktig at du planlegger tiden din med omhu. Du vet også at når restriksjonene oppheves, vil du ha enda mer å gjøre. Du får gode nyheter om penger eller arbeid. Kvelden blir koselig, men sen.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen går hardt utover et forhold du har til en kollega. Du har gjort ditt beste for å skape en bærekraftig situasjon selv om dere virkelig misliker hverandre, men i dag rakner det. Vedkommende er ikke bare uforsiktig, men direkte slem mot en felles venn. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar denne fredagen litt som den kommer. Hvis du jobber hjemmefra, er du kanskje ikke så effektiv som du burde være, men du vet hvordan du skal gjøre opp for det senere. Kvelden handler om kjærlighet, vennskap og tillit.

Powered by Labrador CMS