Dagens horoskop: Fredag 26. august

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir irritert på en kollega eller bekjent som snakker stygt om folk bak ryggen deres. Du kan også være litt sladrete noen ganger, men du prøver fortsatt å holde deg innenfor din moralske grense og denne personen har ingen grenser. Kvelden blir interessant.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir hyggelig fordi det er fredag ​​og du liker vanligvis fredager. Det er humor og varme i horoskopet ditt. Du tar deg tid til å lytte til folk og virkelig høre hva de ønsker å formidle. På kvelden er det familie eller venner som gjelder.

Tvillingene 5/21-6/20

Du er en person som liker å flytte grenser, både sosiale og kulturelle. Du liker å se hvordan omgivelsene reagerer når du tar den helt ut og det gjør du i dag. Reaksjonen du møter er like sterk som du forventet, men helt annerledes enn forventet.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å sette grenser, noe som aldri har vært din sterke side. Du føler deg innestengt hvis du styres av for mange regler og det påvirker også måten du behandler andre på. Du har rett og slett vanskelig for å si ifra, selv om du føler at du prøver.

Løven 23/7-22/8

Fredagen ​​handler om å stille folk til ansvar, både for egne handlinger og for andre menneskers handlinger når de er under disse menneskenes ansvar. Det blir en tøff dag hvor det blir sagt mange harde ord, men til slutt ser det ut til at dere klarer å bli enige.

Jomfruen 23/8-9/22

Du misliker en person så mye at du ber om å ikke jobbe med dem. Dette handler utelukkende om personlig kjemi og din manglende evne til å akseptere vedkommendes måte å lede på. Jomfruen kan være veldig sta og det beviser du i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du setter pris på et godt samarbeid og det er den typen forhold som driver både deg og prosjektet ditt fremover i dag. Personen du jobber med for øyeblikket forstår deg veldig godt. Kvelden handler om å legge fra seg stridsøksen i en gammel konflikt.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne dagen lider du av dårlig samvittighet fordi en venn eller bekjent må trekke det tunge lasset, mens du slipper unna. Du kan hjelpe denne personen, men samtidig er du for lettet for å slippe, at du svelger samvittigheten og nyter i stedet.

Skytten 22/11-21/12

Det er en gammel konflikt i horoskopet ditt som har en evne til å blusse opp i de mest ubeleilige situasjoner, og det gjør den i dag. Du sliter med å være objektiv i dette spesielle tilfellet. Hver gang dette dukker opp, ser du rødt.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen går veldig fort og du føler at du ikke har tid til å tenke så veldig. Dine kolleger har stor respekt for din måte å jobbe på og for din integritet, noe du legger merke til i dag. Kvelden kan bli litt festlig, men ikke alt for sen. Du har forpliktelser denne helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Som man reder, ligger man – det er et ordtak som passer deg godt i dag. Du har satt deg selv i denne situasjonen, og nå er det opp til deg å finne ut av de problemene. Det blir en interessant dag som viser hvor kreativ du kan være når du ønsker.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en ro i horoskopet ditt som hjelper deg med å takle alle slags problemer og tilbakeslag. På jobb er du sterk og har masse driv akkurat nå, noe som vekker beundring. Privat er du litt mer ambivalent. Du har vanskelig for å bestemme deg for både store og smått akkurat nå.

Powered by Labrador CMS