Dagens Horoskop: Fredag 17. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av fredagen blir du møtt med respekt fra en person som sjelden legger merke til deg. Dette gleder deg og styrker selvfølelsen din. Du har virkelig behov for den type oppmuntring akkurat nå. I løpet av ettermiddagen venter en hyggelig oppgave.

Tyren 20/4-20/5

Du liker fredager i fellesskap og akkurat denne spesifikke fredagen har du noe ekstra å se frem til. Det virker som om du har booket en aktivitet på kvelden og du gleder deg til et avbrudd i hverdagen. Kvelden blir fantastisk med en helhetsopplevelse for alle sanser.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har gitt opp en kamp før den i det hele tatt har begynt og det er ikke likt deg å slenge inn håndkleet på den måten. Du burde prøve å se problemet fra en annen vinkel. Dette er en kamp du burde ta både for din egen stolthet men først og fremst fordi du har rett i akkurat dette tilfellet.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å stanse en diskusjon, og det kunne fungert om personen du argumenterer med oppfattet subtile hint. Det gjør de dessverre ikke, så de kjører på til du er klar til å si eller gjøre hva som helt for å slippe unna. Dette er ikke en teknikk du setter pris på.

Løven 23/7-22/8

Det du sier er sannheten og ingenting annet. Vennen din burde kjenne deg godt nok til å ikke sette spørsmålstegn ved ærligheten din. Man kan tilskrive en hel del feil til Løven, men du pleier alltid å stå for det du gjør og si det du mener. Kvelden handler om å gjøre en helomvending i noe som gjelder en ferie.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ikke den som er i fokus i dag og det er du glad for. Selv om du har satt pris på mye oppmerksomhet i det siste synes du at det er fint at ting går tilbake til normalt igjen. Du liker å påvirke, men du foretrekker å gjøre det i bakgrunnen.

Vekten 23/9-22/10

Du er forberedt på å ta tilbake et løfte du har gitt om ikke vennen din gir noe tilbake i gjengjeld. Det handler kanskje mer om en såret stolthet og forlegenhet enn om at du svikter dem. Du har innsett hvor enkelt denne personen snurrer deg rundt lillefingeren sin og det er du ikke stolt over.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne fredagen er du i gang. Du har en masse aktiviteter planlagt både på jobb og privat. Det er en sjanse for at du våkner opp og føler deg ganske dårlig, da må du lytte til kroppen uavhenging av hvor trist det er å avlyse alt det morsomme denne helgen.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes et mot og en herlig energi i tegnet ditt denne fredagen. Det handler om å forsvare noen som har vanskelig for å stå opp for seg selv, men også at du tørr å slippe deg løs i en veldig kreativ oppgave.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar ingenting for gitt i dag. Det er viktig for deg at ting blir gjort ordentlig, spesielt når det gjelder visse oppgaver. Kvelden handler om trening, familie, god mat og om å nyte livet. I dag får du også positive nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er en sta person selv om det ikke er karakteristisk for tegnet ditt. Det er en langvarig påvirkning fra jorden som har gitt deg denne staheten og fått deg til å ta konkrete steg for det du tror på. Kvelden blir ekstravagant og glamorøs.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes metoder for å få det som du vil og i dag anvender du deg av alt fra overbevisningskraften din til sjarmen din. Det finnes få personer som kan være like overtalende i både ord og handling som du når du har bestemt deg for noe.

Powered by Labrador CMS