Dagens Horoskop: Fredag 15. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del planlagt denne fredagen så for din del handler dagen mest om at du vil dra hjem tidlig så det morsomme kan begynne. Kollegaene dine merker at du er fraværende og ufokusert. Kvelden blir herlig, akkurat som du visste at den ville bli.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å få til det lille ekstra på jobben og senere er det hjem for å lade batteriene. Du er egentlig ikke så glad i å være sosial på fredager, men i dag har du visst avtalt en del aktiviteter på kvelden. På tross av at du er litt trøtt blir kvelden koselig og byr på en del sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke den som sier nei eller ja akkurat nå. Du holder den impulsive siden i sjakk venter på at andre tar avgjørelsen. For din del er det uvanlig å være en strategisk spiller, du pleier å gå mer på magefølelse enn på fakta.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen byr på en del personlige utfordringer, men ikke noe som du ikke kan håndtere. Det blir en fin dag hvor du lykkes med å få en kollega til å forstå et ganske vanskelig begrep. Du setter pris på rollen som lærer og mentor. Kvelden handler om å ha det morsomt.

Løven 23/7-22/8

Du trekkes mot en person som du vet er helt feil for deg. Det finnes ikke noe bra ved at dere to er sammen, men du klarer ikke unngå å dagdrømme litt om dem. Der du er impulsiv, eventyrlysten og sosialt anlagt er de veldig tilbaketrukken. Personen er en gåte du vil løse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å si nei til en slektning som ber om hjelp selv om du egentlig ikke har tid akkurat nå. De betyr så mye for deg at du heller roter til det fullstappede skjemaet ditt enn å skuffe dem. Kvelden handler om å tilgi en gammel løgn.

Vekten 23/9-22/10

Du og en venn bytter på å gjøre det dere begge synes er kjedelig. Dette er en måte å gjøre det enklere for dere begge samtidig som dere holder en god tone mellom dere. Denne typen jobb kan skape dårlig stemning ettersom den som får den ofte føler seg urettferdig behandlet.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av fredagen vil du vise at du ikke behøver en gruppe for å jobbe bra. Du pleier å være selvstendig, men i det siste har gruppearbeid vært å foretrekke ettersom det fordeler arbeidsbyrden bedre. Kvelden handler om bortglemte perler.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å tolke en persons meninger og det gjør deg sint. Du har en følelse av at de lurer deg, men du har ingen direkte bevis. Ellers er det en fin og produktiv dag og en koselig men litt for sen kveld.

Steinbukken 22/11-21/12

Denne dagen handler om å ha krefter. Det blir en intens dag på jobben og en intens ettermiddag. Du fokuserer på en fysisk aktivitet eller en idrett denne fredagen, noe som krever mye av deg. Du henter deg inn på kvelden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du drar ut på eventyr i dag og det har du virkelig gledet deg til. Det finnes en risiko for at du ikke er hundre prosent i form og da kommer du kanskje ikke til å få like mye ut av helgen som om du var helt pigg.

Fiskene 19/2-20/3

Du freser mot en person som egentlig ikke har gjort deg noe. Personen er bare på feil plass til feil tid og du lemper all frustrasjonen din over på dem. Be om unnskyldning og forklar at det ikke var personlig. Kvelden handler om motet til å stoppe.

Powered by Labrador CMS