Dagens Horoskop: Fredag 3. juni

Slik blir din fredag!

Publisert Sist oppdatert

Les også: Slik blir juni for deg og ditt stjernetegn

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen går fra oppgave til oppgave og ingenting blir helt som du hadde sett for deg. Det er stresset som gjør at resultatet uteblir. Ta en pause, hent deg inn igjen og funder litt over hva det er du faktisk holder på med. Kvelden handler om vennskap, om å feire sammen og om å ha det gøy.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske rolig fredag, til tross for at du så for deg det motsatte. Du jobbe relativt problemfritt og du får skryt for måten du styrer og ordner på. Det er din tendens til å skape rutiner som funker, som imponerer mest. Kvelden handler om nyheter og om familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du drar dig unna for å være for deg selv en stund. Det har vært mye den siste tiden og selv om det meste er positivt, så føler du at du ikke har fått nok tid til å samle tankene dine. Kvelden handler også om å vise ekstra omtanke.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ute etter en gave som kan overraske og sjokkere folk. Du vil virkelig imponere en viss person og vise hvor mye du har modnet som person og i din yrkesrolle den siste tiden. Kvelden handler om noen du vil prate med.

Løven 23/7-22/8

Du er urolig over at du ikke kommer til å få det som du vil i dag. Du har virkelig mye du vil få sagt, men du finner ikke de riktige ordene. Du er redd for å bli misforstått og det kan gjøre at du holder tilbake når du egentlig burde gi alt.

Jomfruen 23/8-22/9

Fredagen handler om å avslutte prosjektere enn å begynne på nye. Du vil bli ferdig med jobb innen helgen, slik at du ikke tar med deg jobben hjem i tankene. Kvelden blir interessant og byr på nye bekjentskaper og kan også by på en flørt.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en stahet i deg som ikke har vært der før. Du vet bare ikke hva det er du vil, du vet også hvordan du skal kunne påvirke de slik at du blir sett og hørt av dine sjefer. Kvelden handler om å ville ta ansvar for noe som har skjedd for ganske så lenge siden.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen i dag handler om å finne ut av en konflikt og gi slipp på gammelt skrot. Du kan være ganske så lang sint, selv om du ikke vil innrømme deg høyt for deg selv. I dag bestemmer du deg for at den eneste måten å takle dette på, er å gå videre.

Skytten 22/11-21/12

Du har så mye du vil rekke denne fredagen. Det handler om både private ting og ting som du har lovet å hjelpe til med. Du er kanskje ikke så effektiv som du kunne ønske denne dagen, men det finnes mye gleder og en positivitet i horoskopet ditt, som hjelper deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredagen er du invitert på en middag eller fest og du er skikkelig i tvil om du skal gå eller ikke. Du har vært mye sosial den siste tiden og har behov for en rolig kveld. Velger du å gå, kan kvelden overraske på flere måter. Det blir en kveld du sent kommer til å glemme.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag nyter du livet og du gjør ting som får deg til å føle deg vel. Dagen handler om vennskap, god mat, frisk luft og en god hobby. Om kvelden er du trøtt og det ser ut til å bli en ganske så tidlig kveld. Gode nyheter avslutter din fredag for din del.

Fiskene 19/2-20/3

Du tenker mer og mer på en person som er en del av din fortid. När du sprang på denne personen her om dagen, kjente du følelser du ikke visste eksisterte bli vekket til liv igjen. Det eneste du vil nå, er å treffe denne personen og se om disse følelsene er genuine.

Powered by Labrador CMS