Dagens Horoskop: Torsdag 4. november

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

På torsdag vil du høre noe du vil bli overrasket over å høre, og du vil følge opp dette ryktet for å se hvor mye som er sant. Til din store overraskelse og irritasjon viser det seg i stor grad å være sant. Her er det mye å jobbe med.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har følt deg mer våken, men du prøver fortsatt å kjempe. For deg handler det om å ha havnet i en karusell av milde forkjølelser og andre plager som ser ut til å avløse hverandre. Likevel prøver du å holde motet oppe.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Denne dagen er du litt sløv. Du har mye å tenke på, og det vil ta tid før du tar avgjørelsene dine. Kvelden handler om å være modig nok til å tørre å ta steget inn i fremtiden og ikke dvele i fortiden.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har gjort en stor feil som du umulig kan rette. Når det kommer til stykket, var du for feig til å stå opp for deg selv og la en annen person oppføre seg dårlig på dine vegne. Nå er det ingen unnskyldning i verden som kan rette opp det som har skjedd og det gjør deg veldig deprimert.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har havnet i et drama som du planla å holde deg unna. Nå har det gått for langt for å ordne opp og du skjønner at det er du som vil lide av dette tapet. Jo mer du tenker på hele situasjonen, jo sintere blir du på deg selv.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er en bestemt person som gjør det du vil uten råd fra andre. I dag opptrer du veldig fritt og det irriterer en kollega. Du føler at du må forsvare oppførselen din, og det gjør deg frustrert. Du er ikke vant til å måtte forklare deg.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det blir en ganske intens torsdag som handler om både nytte og nytelse på samme tid. Du har hatt så mange aktiviteter bestilt i det siste at du ikke har hatt mye tid igjen til å ta det med ro. Hvis du kan, ta gjerne en hjemmeaften i kveld.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du er flink til å stå opp for deg selv og det gjør du i dag. Du er en person som aldri har akseptert å bli overkjørt, så når det kommer til et ungt, nytt talent som bare kjører på uten å konsultere andre, blir du sint og setter ned foten.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne dagen kan by på minner eller hjemmekos, avhengig av hva du kan gjøre denne torsdagen. Det er en person du har lovet å møte, men spørsmålet er om du angrer når du skjønner at det vil bety en del reising for deg. Skyttere kan være ganske late.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har vett til å gå videre og legge det gamle bak deg. Dette er et bevisst valg du tar og det føles veldig bra nå som du har bestemt deg. Denne dagen kan dreie seg om gamle venner, familie eller bare rundt hjemmekos. Det blir en fin torsdag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Torsdag blir litt hektisk samtidig som det blir fint og koselig på alle måter. Du føler deg bedre enn du har gjort på lenge. Du trives med å kunne bestemme litt mer selvstendig over tiden din, uansett om du er ledig, studerer eller jobber. Kvelden står om god mat.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du hører triste nyheter og du er trist på vegne av de berørte. Heldigvis for de uheldige er du bare indirekte involvert, så du vil ikke merke disse endringene særlig mye. Kvelden handler om en ganske saftig sladder.

Powered by Labrador CMS