I dag lanseres det nye samarbeidet mellom Ida Broen x Sleepers. En flip flop i rosa naturgummi med hvite detaljer og en strass B.

Sandalen er designet i Norge og produsert under bærekraftige forhold på Sri Lanka.

Ida Broen x Sleepers

Ida Broen er et kjent fjes innenfor sneakers og streetwear verden, med dette samarbeidet ønsket hun å utfordre den tradisjonelle flip floppen med et nytt design i tråd med sin egen stil.

– Jeg ønsket å skape en flip flop som matchet både den feminine og den maskuline siden av mitt univers. Også måtte jeg selvfølgelig ha en liten signatur B i krystaller, de som kjenner meg vet jo hvor svak jeg er for smykker og ting som glitrer.

En bærekraftig flip flop

Ida Broen x Sleepers

Normalt lages flip flopper av syntetisk gummi som fremstilles av biprodukter fra oljeindustrien. Årlig ender 9,5 millioner tonn plast opp i verdenshavene. Sleepers unike flip flops er laget av fornybar naturgummi, uten skadelige kjemikalier.

Ida Broen x Sleepers

Ida Broen x Sleepers er laget av Premium Grade naturgummi produsert under fair trade forhold på Sri Lanka.

Naturlig gummi puster, er lett å rengjøre og behagelig for foten. Hvert par er unike, og farger og mønstre er laget av naturlige råvarer uten skadelige kjemikalier – utviklet i samarbeid med Fair Rubber Association.

Shop sandalen her!

Relatert

Trender vår og sommer 2023

Neste års største trender

Trendspaning fra CPHFW.

Ukas ønskeliste uke 33

Denne uka ønsker vi alle klassikerne et stort velkommen!
Streetstyle Ganni

Frontrow hos Ganni

Så mye inspirerende streetstyle fra Ganni-visningen!