Dagens craving: Den ultimate søndagsuniformen

Foto: Pinterest

Uansett hvordan du tilbringer dine søndager, så burde de inneholde en morgenkåpe.

Publisert Sist oppdatert

Dagens craving: Det finnes mange ulike uniformer, og dagens craving handler om den som passer seg aller best på søndager.

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg liker å ha ulike sko til ulike anledninger, og det samme gjelder for resten av garderoben. Det er lite som signaliserer at i dag skal jeg se ting på Netflix og spise ting jeg delvis angrer på, på samme måte som en hel dag i morgenkåpe. Og det mine venner – det er en slags terapi. Noen ganger må bare man resignere fullstendig, og da kan du like gjerne gjøre det med stil.

Badehotell, rød leppestift og Earl Grey

For morgenkåpen er også chic. Du kan absolutt tilbringe den samme late type søndagen i en morgenkåpe med en hårkur i håret – godt beskyttet under et turban-håndkle – rød leppestift og et par store, mørke solbriller.

Eller kanskje du befinner deg i nærheten av en strand, kanskje på Sørlandet eller på et deilig badehotell. Da vil jeg nærmest påstå at det er obligatorisk å ta morgenkaffen med på stranden, iført morgenkåpe og slippers.

Selv assosierer jeg morgenkåpen med store tekopper Earl Grey, og trege søndagsmorgener.

Big morgenkåpe energy

Morgenkåpen har også spilt en viktig rolle i flere ikoniske filmer, og her er tre av våre favoritter (som du burde se iført morgenkåpe).

Matthew Broderick i Ferris Bueller's Day Off (1986)

Julia Roberts i Pretty Woman (1990)

Og selvfølgelig... Brad Pitt i Fight Club (1999) – men det snakker vi ikke om.

Myyk morgenkåpe

Nylig lanserte det norske merket Myyk morgenkåper med matchende tøfler, og det passer perfekt nå som det både kan bli herlige sommerdager på stranden, og (forhåpentligvis) noen sene (men ansvarlige) kvelder fremover. Dessuten gjør det seg så fint som en del av interiøret. Tanken på å putte føttene rett i et par myke slippers idet de treffer gulvet, og gå fra dyne til morgenkåpe hver morgen er synonymt med livskvalitet på alle måter.

Vi applauderer dette norske merket for deres myyke sortiment og delikate fargepalett!

Pakk deg inn i denne syrindrømmen av en morgenkåpe.

Morgenkåpe i lilla, 1250,-

Kanskje med matchende slippers i blått? For en liten følelse av hotell i hverdagen.

Slippers i blått, 200,-

Powered by Labrador CMS