Magekort på Fashion Week

Foto: Imaxtree

Høstens hotteste – vis frem navlen.

Publisert Sist oppdatert

Y2K-bølgen som herjer i motebildet akkurat nå, blåser ekstra liv i den magekorte toppen, og under moteuken i København var navelen kanskje den hotteste «detaljen» man kunne vise frem.

Skal du vise litt hud, så hvorfor ikke kaste deg på denne naughties-trenden? Antrekket blir med ett litt mer rampete – det føles moderne og fresht! Pluss, hvorfor ikke utnytte seg av en trend som passer til de 23 varmegradene og sol som det er meldt i Oslo neste uke? Og kanskje det også er på tide å stikke nytt hull i den piercingen i navlene igjen?

Magekort à la CPHFW:

Foto: Imaxtree.com

Hvorfor ikke gå for en BH under en blazer på neste fest? Føler du deg ekstra fierce, kan du gjerne ha en bukse som går litt nedenfor navelen i tillegg.

Den norske street style-yndlingen, Janka Polliani, kan kunsten å style crop tops, her iført en svart topp med store puffermer og et rødt skjørt til.

Hvorfor ikke bruke høsten til å strikke deg en magekort cardigan? Litt mindre garn, kortere tid å strikke og mye fetere stil!

Bare en enkel, hvit t-skjorte som er magekort gjør en look moderne og i tråd med Y2K-trenden!

Halterneck, dressbukser som er på hoftene og magekort topp – en trio vi elsker! Hold resten av looken minimal, som her med håret stramt bakover og enkle accessoirer.

Brunt er én av høstens store farger, og ekstra fresh blir den med eplegrønne sko og oransje veske til.

Kort skorte med snøredetaljer rundt midjen, bedre blir det nesten ikke.

For en enkel «revamp» av looken din, gå for en magekort t-skjorte neste gang du har en oversized skjorte over som her.

Flere tips og crop top-shopping finner du her.

Powered by Labrador CMS