Kun i ELLE: Petter og Gunhild Stordalen

Foto: Jørgen Gomnæs

– Jeg har lært meg å leve i nuet, sier Gunhild Stordalen.

Publisert Sist oppdatert

Superparet Petter og Gunhild Stordalen er muligens Norges mest omtalte par, men stiller sjelden opp i intervjuer sammen, og de har aldri prydet et magasincover sammen – før nå. I forbindelse med at Gunhild tidligere i høst ga ut boken Det store bildet på Pilar forlag, ryddet det svært travle paret selvfølgelig kalenderen sin da ELLE ville ta en prat. Resultatet, et seks sider langt, svært åpenhjertig intervju, samt nydelige bilder og cover tatt av vår faste bidragsyter og fotograf extraordinaire, Jørgen Gomnæs, finner du i hele landets bladhyller nå. Under kan du lese et utdrag fra intervjuet.

PETTER OG GUNHILD STORDALEN I ELLE

Gunhild Stordalen og ektemannen Petter Stordalen pryder vårt desember-cover.

EN GRIPENDE HISTORIE

I intervjuet, ført i pennen av sjefredaktør Signy Fardal, åpner paret blant annet opp om Gunhilds livstruende sykdom.

– Tiden med sykdom har selvsagt vært tøff, men jeg ville ikke ha vært den foruten. Jeg fikk en unik mulighet til å lære Gunhild ordentlig å kjenne, sier Petter.

Petter og Gunhild Stordalen forteller også om den sterke kjærligheten og det disiplinerte hverdagslivet, om å prøve og redde verden og om det at de ikke har barn sammen.

– Jeg har faktisk aldri vært sikrere på at det var et riktig valg for meg. EAT er min baby, og krever all min tid og kapasitet, forteller Gunhild åpenhjertig.

Les også: Camilla Pihls ukjente historie.

HVERDAGEN

Til tross for hektiske arbeidsdager og krevende jobber med mye reising avslører paret at de innimellom er akkurat som deg og meg:

– Vi kan sitte en hel kveld og se for eksempel Bloggerne og Charterfeber. Og begge elsker vi en god fest, og noen ender raskt med å danse på bordet om det spilles DDE, ler Gunhild.

For å lese hele saken: Kjøp magasinet her.

Fotograf: Jørgen Gomnæs

Stylist: Petra Middelthon

Makeup: Anne Cecilie Olavesen/Pudder Agency

Hår: Nikola Grozdic/Stylemanagement/Oribe/Gevir

Powered by Labrador CMS