Lady Gaga har brutt forlovelsen med Christian Carino

Foto: Getty Images

A Star Is Born stjernen er singel igjen...

Publisert Sist oppdatert

Lady Gaga og hennes forlovede Christian Carino har gjort det slutt. E! var først ute med å spekulere over bruddet forrige uke. Men da var det kilder som både hevdet at de fremdeles var kjærester og at de hadde gjort det slutt.

Men nå har managementet til Lady Gaga bekreftet ovenfor People Magazine at forholdet over: "Det fungerte bare ikke. Noen forhold avsluttes, uten at det ligger noe dramatikk bak!"

Gåsehud-alarm: Har du sett videoen hvor Bradley Cooper overrasker med liveopptreden under Lady Gagas Vegas konsert?

Kom uten forloveden på Grammy Awards

Ryktene om at paret ikke lenger var kjærester, startet etter Grammy Awards forrige uke. Gaga var ikke sammen med Christian Carino til tross for at han vanligvis pleier å være ved hennes side når hun er på store prisutdelinger. Fansen la merke til at hun heller ikke hadde på seg forlovelsesringen på Grammy Awards. En kilde nære paret har sagt til E! at Gaga ikke hadde på seg ringen fordi det var slutt mellom henne og Christian, men fordi paret hadde satt bryllupet på vent. "De har satt bryllupsplanleggingen på vent til etter Gagas konsertturné, men de har fremdeles planer om å gifte seg i år".

Christian Carino delte dette bildet av Lady Gaga på sin Instagram forrige uke, hvor han siterte Marilyn Monroe med følgende kjente sitiat: "Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world."

https://www.instagram.com/p/BthsiGEgT0Z/

Lady Gaga og Christian Carino startet å date i Februar 2017. Us Weekly var først ute med å bekrefte at paret hadde forlovet seg i November 2017, men det var ikke før Oktober 2018 at Lady Gaga bekreftet forlovelsen. Under talen hun holdt på ELLE's Women in Hollywood event, takket hun nemlig "forloveden" sin Christian.

Hele Christian Carino's Instagram er stappfull med bilder av Lady Gaga, men for å være ærlig... Vil vi ikke egentlig at skuespilleren Bradley Cooper skal være kjæresten til Lady Gaga, som de er i A Star Is Born-filmen?

https://www.instagram.com/p/BoIP_xKH85Y/

Mer om Lady Gaga:

Stakk av med hele tre priser under Grammy Awards 2019

Lady Gaga med rørende tale

Lady Gaga fronter ny Celine-veske

Powered by Labrador CMS