Da Lady Gaga i slutten av august 2018 besøkte det franske Louvre-museet i Paris, gjorde hun det med et ganske så spesielt tilbehør hengende over armen. Popartisten var nemlig den aller første til å fronte Hedi Slimanes første design for det franske motehuset Celine.

Nye Celine vesker
Og det var ikke tilfeldig at det var Lady Gaga som var den første til å vise frem designet. Den amerikanske popartisten er nemlig god venn med den 50-år gamle designeren. Og som motedesigner kan man jo like så godt utnytte sitt vennskap med en av verdens største celebriteter.

Følg i fotsporene til Lady Gaga

Fire måneder før lanseringen av Hedi Slimanes første kleskolleksjon for Celine er tre nye vesker nemlig blitt lansert. Ifølge ELLE UK utgjør nettopp veskene en kjempe økonomisk verdi for merket Celine, men også for LVHM-gruppen som eier Celine. Derfor er det ingen overraskelse at de ønsker å få de små dyrebare kunstverkene ut til salgs så fort som mulig.

Les også: Så mye tjener Isabella Löwengrip i måneden

Veskemodellen Lady Gaga ble observert med i Paris tidligere i år har fått navnet Le 16, etter merkets atelier-adresse i Paris. Modellen kommer i ni forskjellige versjoner og har en cirkapris på 30.000 norske kroner. Bortsett fra den i krokodilleskinn, som har en ca pris på rundt 300.000 kroner.

Nye Celine vesker
Le 16 kommer også i en liten versjon, og du kan velge mellom kalv eller øgleskinn.

Nye Celine vesker
Sist men ikke minst har Slimane relansert Medium C bag. En klassisk liten skulderveske med lang kjedereim. Dette er Slimanes versjon av Phoebe Philos Medium Classic Bag in Box, som fremdeles er, og blir, en del av sortimentet. Hedis Medium C bag kommer både i en glatt og skinnende struktur og en mer rocka versjon i vattert skinn.

Saken er fra ELLE.dk

8 ikoniske it-vesker verdt å investere i!

Relatert

Ukas ønskeliste uke 33

Denne uka ønsker vi alle klassikerne et stort velkommen!
Streetstyle Ganni

Frontrow hos Ganni

Så mye inspirerende streetstyle fra Ganni-visningen!

Ranra SS23 – Vinneren av Zalando Sustainability Awards.

Designer for fremtiden.