5 Celine-antrekk til inspirasjon denne høsten

Foto: Imaxtree

Celine FW21-looks vi gjerne stjeler inspirasjon fra denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Når Hedi Slimane tok over stafettpinnen for Phoebe Philo hos Celine i 2018, var det flere enn én som viste, mildt sagt... lettere misnøye. I etterkant av Philos avskjed med det høyt elskede motehuset, har #oldceline vært mye brukt, og det er til og med opprettet en nettside for å hedre tiden Philo satt i sjefsstolen fra 2008-2018.

Men, tross sterk kritikk, lever Celine videre og det kommer fortsatt mye chic fra det franske motehuset – som etter Slimanes overtakelse har blitt vesentlig mer rocka. Her er 5 Celine FW21-looks som vi gjerne stjeler litt inspirasjon fra denne sesongen.

Celine FW21-looks:

Jeans og blazer

Style dine favorittjeans – gjerne de som er litt høye på livet, med sesongens trendy crop top, en oversized blazer og rocka Texan-boots! Dette antrekket er også perfekt i overgangen fra sommer til høst. Når det blir kaldere i luften, bytt ut sommerblazeren med en variant i ull.

Foto: Imaxtree

Knehøye boots og slim fit-bukser

Dette er en høst-klassiker. Enkle, svarte bukser, stylet med en bluse, blazer og knehøye boots. Hvis du ikke allerede har en rutete blazer i skapet, kan du for eksempel lete etter dette på vintage-butikker. Se etter varianter i jordtoner som beige og brun, for den ultimate Celine-feelingen.

Foto: Imaxtree

Mixed prints

Ikke vær redd for å mikse stripete gensere med rutete bukser denne sesongen. Looken blir straks roligere hvis resten av antrekket er i én farge – for eksempel sko, jakke og blazer i svart eller marineblå.

Foto: Imaxtree

Jeans og paljetter

Joda, det går an å bruke jeans på fest! Neste gang du skal på fest eller middag, sleng på deg favorittjeansen, boots eller hæler og en paljettopp. Paljetter er faktisk også én av høstens store trender, så med dette antrekket er du både chic og trendy!

Foto: Imaxtree

Dressen

Vi kommer ikke utenom den klassiske dressen. Svart bukse og svart blazer, stylet med en bluse og belte i livet – passer til de fleste anledninger. Skal du dresse antrekket ned, bytt ut blusen med en enkel t-skjorte, og bytt ut boots med loafers eller Converse.

Foto: Imaxtree

Powered by Labrador CMS