Fem fine: Puff-kjoler

Foto: &Other Stories / H&M
Foto: &Other Stories / H&M

Disse kjolene drømmer vi om nå...

Publisert Sist oppdatert

Puff-kjoler: Hvem har sagt at prinsesse-fasen noen gang går over?

Etter et år preget av mye alvor er det ikke rart at vi ønsker oss mer lek, både i livet og garderoben. Vi har sett den store kragen gjøre comeback, jeans med prestekrager, gummibjørn-smykker, og ikke minst: puff-kjoler.

Ganni har lenge hatt feminine kjoler som en viktig del av sitt dna, og den danske designeren Cecilie Bahnsen satt virkelig fart på trenden her i Skandinavia for et par år siden, for ikke å snakke om Simone Rocha som nylig gjorde et designsamarbeid med H&M.

Og du trenger ikke et ball for å ha på en slik type kjole – tvert imot. Du kan kle dem med chunky sandaler, sneakers og bukser med splitt. De er like behagelige og avslappa som pysj, og passer strengt talt alle anledninger. Hva mer kan man ønske seg?

Puff-kjolene vi ønsker oss nå

Denne kjolen gjorde at jeg umiddelbart fikk "Vise for gærne jinter" på hjernen. Man får liksom lyst til å plukke jordbær av denne kjolen – eller er det bare meg? De romantiske blondene er perfekte til sommeren, og med en stråveske på armen blir looken komplett. Sees på lauvåsen!

Puff-kjole med broderi, 890,- (annonse)

Denne varianten fra One & Other er mer minimalistisk, men likevel avslappet og voluminøs som en puff-kjole skal være. Enkle detaljer som åpen rygg og knyting gir denne kjolen det lille ekstra.

Midi-kjole med puff og åpen rygg, 2199,- (annonse)

En drøm av en kjole! Det finnes lite som kan måle seg med jaquard, og når det i tillegg kombineres med åpen rygg og puffermer... Vel, jeg er solgt! Dersom du ønsker å dempe prinsesse-looken kan du style denne med lyse, slitte cropped jeans eller en oversized olajakke.

Puff kjole med åpen rygg, 990,- (annonse)

En favoritt fra Simone Rocha x H&M-kolleksjonen! Kjolen er romantisk, uten at den blir "dukkete" og kan like gjerne kombineres med skinnbukser, som med en blomstereng. De asymmetriske detaljene viser Simone Rocha på sitt beste!

Puff-kjole med engelsk blonde, 1499,- (annonse)

Dette kan bli årets strandkjole, og vi har allerede spottet denne på både Sofia Wood OG Elsa Billgren aka dronningene av puff-kjoler. Kjolen har strikk i både halsen og ermene, som gjør at du både kan style den off-shoulder, og dra opp ermene slik at de får en sikkelig puff! Kjolen er fra designsamarbeidet mellom & Other Stories og Rejina Pyo.

Off-shoulder kjole med lommer, 790,- (annonse)

Powered by Labrador CMS