Vi elsker å starte uken med Podkasten Glam Talk med Tomas Erdis, der han snakker med kule damer hver uke og får de til å røpe deres beauty hemmeligheter, snakke om deres jobbhverdag og de små hacksene de sverger til som gjør livet deres bittelitt diggere… – ifølge de selv da!

Denne uken har han tatt en prat med vår egen Style Editor, Caroline Skjelbred, og hun forteller Tomas om hennes reise fra  studietiden på Parsons School of Art and Design i Paris, til internship hos Balmain og om jobbhverdagen ELLE.

Hun røper også hvilke hårprodukter hun sverger til, morgenrutinen hennes og om hennes treningsfilosofi.

Hun skviser over 700 sitroner i året, elsker Himalaya-salt, og har til og med hacket til bedre og tykkere hår på kjæresten sin!

Carolines Beauty Hacks

Noen av yndlingsproduktene til Caroline, og som hun sverger til, er concealer-pennen fra La Prarie, kr 1.170 (annonse) og vippetang fra Shiseido, kr 345 (annonse).

Og det siste hun prøver ut nå er hudserien fra Biologique Recherche, som blant annet er en av Victoria Beckhams skjønnhetsfavoritter!

Caroline Skjelbreds hårtips

Sjampo fra Original & Minerals, kr 290 (annonse) og Seven day Miracle fra Original & Minerals, kr 360 (annonse). 

Hun snakker også om Ouai-hårproduktene (annonse) og om hvorfor hun elsker denne hodebunnsskrubben fra Ouai, kr 490 (annonse), og en annen favoritt er denne hår- og kroppsoljen fra Ouai, kr 300 (annonse), som også er elsket av ikonet Bella Hadid!

Caroline snakker også om håret sitt og hvor ofte hun striper det i podkasten.

Hun forteller om frisøren sin på Gevir, at hun bruker ofte kur i stedet for balsam, og om hårproduktene hun ble introdusert for av frisøren hennes; Original & Mineral (annonse) – en australsk hårpleieserie, som de blant annet selger på Gevirs salonger.

Disse produktene er frie for kjemikalier som sulfater, parabener og MIT, og produktene inneholder naturlige ingredienser, i tillegg skal de visstnok også lukte magisk!

 

Klikk deg inn her for å høre på tipsene som funker for Caroline, og produktene hun elsker!

Relatert

På badet med Nana Asamoahh

Denne uken har vi tatt en titt i baderomshylla til den fargeglade Influenceren, Nana. Hun elsker kreative sminke-looks og sverger til solfaktor 50 – året rundt!

6 skjønnhetsprodukter på budsjett

Dette er vår skjønnhetsansvarlig og redaksjonssjef, Marthe, sine budsjettvennlig skjønnhetsfavoritter!

Årets største hårtrender

Hvordan burde egentlig håret se ut i 2021? Skal det være «au natural» eller er det «go big or go home»-vibes?

Les også

Har du fått med deg denne podkasten?

«Glam Talk med Tomas Erdis» er vår nye favorittpodd (selv om vi skal innrømme at vi er litt inhabile).
Camilla Pihl sminke

Skjønnhet: The Camilla Glow

ELLEs Beauty-podkaster Tomas Erdis har fått hemmelighetene og triksene Camilla Pihl sverger til for å oppnå hennes kjente Camilla Glow.
Tomas Erdis Nikola Grozdic

Q&A med Tomas & Nikola

Tomas Erdis og Nikola Grozdic er eksperter på hår og makeup, og har svarene på alt du måtte lure på.
Hårtabbe

Dette er de største hårtabbene du gjør

ELLEs faste skjønnhetsspaltister svarer!