I dag slapp Camilla Pihl nyheten om hennes nyeste samarbeid med House og Yarn.

Pihl har sin egen eksklusive garnkolleksjon med strikkeoppskrifter for merket. Og oppskriftene er helt gratis. 

bloggen skirver Pihl at hun elsker å strikke:

«At jeg kan strikke, kan jeg takke min kjære bestemor Gudrun Olava for. Hun har lært meg alt jeg kan og har alltid vært familiens strikkeguru. Hadde noen i familien strikk i oppveksten, så var det bestemor som hadde laget det. Jeg kan nesten ikke huske å ha sett henne uten strikketøy i hånden. Derfor har jeg oppkalt det ene garnet etter henne, Olava. Som en hyllest til alt hun har lært meg

Camilla Pihl strikkegenser

Camilla Pihl strikkegenser

I kolleksjonen er det tre typer garn i 8 farger i alpakkaull. Camilla Pihl har utviklet hele 25 oppskrifter på gensere og tilbehør. Og for hvert solgte nøste fra kolleksjonen, går en del av inntektene til Miraskolen i Peru, som er en skole House of Yarn har startet for barna til alpakkagjeterne.

Garnet distribueres via House of Yarn og blir å få kjøpt i utvalgte garn- og nettbutikker.

Så nå er det bare å ta pinnene fatt!

Mer høstmote: 

Vi har leopardfeber!

Høstproduktene vi elsker

Høstens fineste jakker

Relatert

EC JEWELRY

Kvalitet og tradisjon i over 100 år

Sett et personlig preg på gamle tradisjoner.

ByTimo står bak årets rosa sløyfe

Sjekk ut årets rosa sløyfe her!

Ukas ønskeliste uke 39

Dette ønsker vi oss nå!