SKJØNNHET

Gine Margrethe har lansert den perfekte leppeduoen i samarbeid med CAIA Cosmetics

– For meg er det leppene som fullfører enhver look! 

Publisert Sist oppdatert

Vi gjør oppmerksom på at turen til Stockholm er sponset av CAIA Cosmetics. 

I dag lanserte det svenske skjønnhetsimperiet CAIA Cosmetics sitt første influensersamarbeid noensinne, og det med ingen ringere enn den norske beautyprofilen Gine Margrethe. 

Samarbeidet består av to produkter, som i henhold til Gine selv, består av den perfekte leppekombinasjonen. 

– Jeg har lenge ønsket å designe den perfekte leppekomboen. For meg er det leppene som fullfører enhver look. Du kan hoppe over mascara og gå for en no make-up look, men bra leppeprodukter gjør at du alltid føler deg fresh. 

Min signaturlook er nude lepper, så det var et naturlig valg for meg at lip-kitet skulle bestå av en beige-tonet kombinasjon. 

CAIA x Gine Margrethe 

ELLE er på plass i Stockholm for å være med på  kveldens CAIA x Gine lansering, og tok i den anledning en prat med den norske influenseren på hennes hotellrom. 

ELLE: Gratulerer så mye med samarbeidet

– Tusen takk, for en drøm! Jeg har gledet meg til denne dagen så lenge. Da jeg først ble spurt om å lage noe eget med CAIA, kunne jeg nesten ikke tro det. Jeg er så utrolig ydmyk og takknemlig for å ta del i deres univers.  

Å få lov til å sette navnet mitt på noe i samarbeid med CAIA er virkelig en stor ære. Vi har et utrolig nært forhold og jobber tett sammen, men jeg har også blitt veldig glad i alle de fantastiske menneskene som jobber der. De er som min svenske familie over grensa. Vi har det jeg liker å kalle «en vibe» og masse kjærlighet for hverandre. 

ELLE: Fortell oss om den nye kolleksjonen?

– Siden jeg visste at kolleksjonen kom til å bli sluppet rundt vinterstider, så jeg for meg at silke, kashmir, høye boots og et par statement øredobber kom til å regjere min vintergarderobe. Så hva manglet da? Den perfekte liplineren og  en tinted lip balm som vil fullføre en hvilken som helst look. 

ELLE: Gi oss dine 5 MÅ HA i partyveska?

Jeg klarer ikke leve uten BB-sticksene fra CAIA – de er helt utrolige, uansett hudtype eller hudtone. Og hvem kan egentlig leve uten That Dewy Look-sprayen?!  Silk & Cashmere-lipduoen (såklart), en concealer og en sort kajal. Det hender ofte at jeg utpå kvelden på en fest, legger en sort kajal på våtlinjen. Når lyset dempes og alt blir litt mer mystisk, så vips blir jeg det også! Hehe.

CAIA x Gine Margrethe Lip Kit: 

Les også: Slik styler du balaklavaen!

Powered by Labrador CMS