Slik pakker du feriekofferten til strand og storby

Foto: ByBenedicthe

Det kan være litt vanskelig å pakke smart. I alle fall hvis du skal på både strand- og storbyferie i ett.

Publisert Sist oppdatert

Å pakke feriekofferten er en kunst. Og det blir ikke akkurat enklere når du både skal til en storby, men også på stranden. Som for eksempel til Barcelona på en deilig langhelg.

ELLE-influencer Benedicthe har akkurat vært i den spanske superbyen og gir oss noen gode tips til hva man bør pakke i kofferten når man skal på storby- og strandferie.

Tips: Slik får du flyturen til å gå raskere

PAKKELISTE STRAND OG STORBY

  1. Strandveske som kan brukes både dag og kveld Ta med en passe stor veske som du får plass til alt du trenger på stranden, men som også er fin nok til kveldsbruk. En trendy kurvveske for eksempel.
  2. Sandaler Lave sko er et must på sightseeing i en storby og perfekt til stranden. Se våre favoritter her!
  3. Dongerishorts Den kan du både ha på shopping i byen, over bikinien på stranden og style med en hvit skjorte, høye sandaler og røde lepper til kveldens festligheter.
  4. Hvit skjorte Den kan du bruke til kvelds, se stylingtips over, men også som en kjole med et belte i livet på dagtid eller over bikinien på stranden eller ved bassengkanten.
  5. Solkrem Solfaktor må man ha uansett hvor man ferierer og det er sol. Her er de beste produktene til ansiktet!
  6. Solbriller Også et must uansett hvor man skal. Og ett par holder i massevis. Se hvilke vi ønsker oss her.
  7. Strandkjole som også funker til kvelds Kort eller lang, ta den du liker best. Den kan du style med flate sandaler på dagen og høye til kvelds. Du kan enkelt style den opp med et kult belte, leppestift og clutch til en kveld på byen.
  8. Sandaler med hæler Lekkert til solbrune legger og gjør et ellers enkelt antrekk, som de nevnt over, klart for fest.
  9. Dongerijakke Når det blir litt kaldere på kvelden er det supert å ha med en liten jakke. Dongerijakken er supertrendy i år og kan styles til alt.
  10. Badetøy Går du for en badedrakt kan denne også brukes som topp. Style den med dongerishortsen, de høye sandalene med dongerijakken eller den hvite skjorten over.

Les alt om årets bademote her!

Psst: Og ikke glem nyeste ELLE til ferien da!

Mer reise

Powered by Labrador CMS