ELLE DECORATION

Interiørbutikker i Oslo

Her finner du de beste interiørbutikkene i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Vi har tidligere skrevet om hvor vi finner inspirasjon til hjemmet på Instagram, men dette er langt fra det eneste stedet som setter fart på kreativiteten. Vi finner også masse inspirasjon på fine hoteller, kanskje spesielt på reise til Paris, og ikke minst elsker vi fine butikker.

Her har vi samlet sammen noen av Oslos aller fineste interiørbutikker, hvor inspirasjonen er nærmest uendelig og ønskelistene nesten like lange.

Interiørbutikker i Oslo

Disse bør du sjekke ut:

Alabaster Studio

Alabaster Studio er et resultat av Amy Thelwals' ønske om å forene to ting hun virkelig brenner for: et liv preget av reising, skattejakt og en forkjærlighet for alt som er vakkert, og hennes engasjement for å bygge god nabolagskultur. Til sammen ble dette to av hovedingrediensene som dannet grunnlaget for Alabaster Studio på St. Hanshaugen. Her finner du en vel-kuratert kombinasjon av vintage og unike håndplukkede drømmer til hjemmet.

Ullevålsveien 16B
@alabaster_studio

Milla Studio

I desember 2022 stengte Milla Boutique dørene til sin populære butikk på Aker brygge. Heldigvis betydde ikke dette slutten for det unike konseptet. I januar 2023 åpnet Milla i nye lokaler på Filipstad brygge, nå med nytt navn – Milla Studio. Her vil innehaver, Camilla Berntsen, videreføre essensen av Millas' univers som et showroom med utvakgte åpningsdager, i tillegg til å drive sitt eget merke, Milla Studio. Hos Milla Studio finner du også et kuratert utvalg av vintage, i tillegg til store merker som Ligne Roset, Saba Italia, Gubi, Arflex og DeSede.

Filipstadveien 5
@millastudio

Sanatorium

Bak mintfargede dører på St.Hanshaugen finner du byens beste Sanatorium, og her kan du virkelig få "behandling" for din estetiske galskap. Konseptet er gjennomført ut til fingerspissene og setter virkelig fart på fantasien. For hvem har sagt at man ikke kan ha et badekar midt i en butikk? Eller at det ikke kan tas i bruk til både juletrær og champagne. Dette stedet må bare oppleves.

Frydenlundgata 14
@sanatorium.no

Kollekted By

På mange måter beskriver butikkens navn hele konseptet ganske så perfekt – en samling. Og "samlerne" er heller ingen hvem som helst. Den norsk-italienske duoen, Jannicke Kråkvik og Alessandro D'Orazio, er anerkjente stylister, som jobber både kommersielt og konseptuelt – alltid med den samme, unike signaturen som aldri slutter å inspirere oss.

Schous Plass 7A
@kollektedby

Eske

Elsker du juvelfarger, lekre lamper, velour og farget glass? Vel, i så fall er Eske ditt mekka. Innehaver Karina Holmen er en anerkjent stylist, og gjennom sine mange prosjekter og ikke minst butikken, Eske, har hun etablert en signatur-look som vi aldri går lei av. I 2022 åpnet hun sin andre butikk, og Eske-universet har nå to ulike lokasjoner.

Pilestredet Park 31 & Sofies Gate 16
@eskeinterior

Carousel

En karamell av en butikk midt på Grünerløkka. Dette er virkelig butikken å besøke for deg som vil sette farge på tilværelsen. Her finner du håndplukket vintage interiør, blant annet Murano-lamper, i tillegg til et imponerende utvalg av blomster. Med alle sine herlige farger og mange skatter er denne butikken virkelig en fryd for øyet.

Grüners gate 14A
@carousel_oslo & @carousel_interior

Bolina

Bolina har etter alle sine år nærmest blitt en institusjon. Med sine helt spesielle lokaler nede på stasjonen, ja – for de har faktisk en ekte togstasjon – Stabekk – som nærmeste nabo, har de virkelig skapt noe helt eget. Stilen en lun, rustikk, delikat og du kan kjenne på en egen slags hvilepuls bare av å bevege deg rundt i deres lokaler. Det vil si, hvilepuls helt fram til du oppdager noe du ikke kan gå ifra – da begynner hjertet å slå av ren forelskelse.

Gamle Drammensvei 38
@bolinabolina

Powered by Labrador CMS