elle decoration

Her finner vi inspirasjon til hjemmet

Instagram-kontoene du bør sjekke ut.

Publisert Sist oppdatert

Vi er alltid på jakt etter inspirasjon, og noe av det aller beste og fineste finner vi takket være scrolling (les: ingenting er så ille at det ikke er godt for noe ...)

Hvis du, som oss, trenger litt ny giv når det kommer til hus og hjem, post-jul/pre-vår, har vi samlet sammen noen av våre favoritter her:

@lucywilliamshome

Cozy, britisk og eklektisk. Slik beskriver vi hjemmet til Lucy Williams. Vi elsker miksen av naturmaterialer, vintage og originale fargekombinasjoner.

@eyeswoon

Athena Calderone er en slags livsstilsguru, og hennes Instagramkonto inspirerer til langt mer enn drømmen om et perfekt interiør. Den inspirerer til å lage mat, invitere gjester, dekke bord og fylle hele hjemmet med grønne vekster – alt iført lange, lekre, minimalistiske kjoler.

@kellywearstler

Designeren, Kelly Wearstler, er mye av grunnen til at smeltende discokuler har gått som en farsott gjennom sosiale medier. Men det er vel sånt som skjer når man er et kreativt unikum? Vi elsker henne for den perfekte miksen av eklektisk og glamorøst. Som en bonus har hun også en beundringsverdig stil og garderobe.

@marieolssonnylander

Drømmer du om å kjøpe et falleferdig hus på Sicilia, pusse det opp og deretter fylle det med utsøkte vintage-skatter? Vel, da har du kanskje noe til felles med Marie Olsson Nylander. Hun er et unikum når det kommer til vintage og ikke minst mestrer hun kunsten å kunne skape en sømløs helhet med utgangspunkt i elementer i stor kontrast.

@louisehjortdesign

Feminint, delikat og lekkert er tre ord som beskriver atmosfæren Louise Hjort formidler via sin Instgramkonto. Lyx, lyx, lyx ...

@tonekrok

Hele Norges Tone Kroken deler inspirerende interiør, både fra sitt eget hjem og fra sine mange spennende prosjekter! For ekstra påfyll kan du også sjekke ut podcasten hun har med Benedicte Wessel-Holst – Interiør-rådet.

@roseuniacke

Møt kvinnen som har innredet hjemmet til the Beckhams. Å følge Rose Uniacke er nærmest som en dannelsesreise innen interiør ... Og i denne timen sitter vi gjerne på første rad.

@camillaberntsen

Milla Boutique-gründer, Camilla Berntsen, er på vei mot nye eventyr med eget brand – Milla Studio – og nye lokaler. Vi elsker hennes unike stil og lar oss alltid inspirere av det hun deler.

@elledecorationnorge

Sist, men ikke minst: vår egen konto for interiør!

Powered by Labrador CMS