Julegavetips til under 500

Foto: Produsentene

Gavetips til venninner under 500 kroner. Vi ønsker oss hele lista!

Publisert Sist oppdatert

Julegaver under 500: Du får mye fint til langt under 500-lappen. Vi har funnet 8 geniale julegavetips til fine venninner, snille søstre og gode mammaer.

Den billigste gaven koster 159, og er kanskje den aller fineste. Og den dyreste på lista koster 520. En 20-kroning over budsjettet er innafor. Det er en mindre sjokolade i desember det ;)

Når det kommer til venninnegaver er det lurt å bli enige om budsjett. Men det er aldri summen som teller, mener vi. De fineste gavene er de som virkelig viser at personen bryr seg om deg og vet hva du liker. Derfor gir vi alltid bort ting vi ønsker oss selv.

Julegaver under 500 kroner

Kopp og skål fra Royal Copenhagen, kr 494.

Flora-serviset fra Royal Copenhagen er så dekorativt. Serien består av alt fra kopp og skål til tallerkener og boller. Hvorfor ikke begynne å samle på serviset og ønske seg det til jul?

Fuktighetsmaske fra Avene, kr 219.

En god fuktighetsmaske til ansiktet er noe alle vil ha. Denne masken fra Avene trekker fort inn i huden og gir huden din masse fuktighet og en skikkelig fin glød. Den perfekte julegaven under 500 kroner.

Strikkegenser fra H&M, kr 299.

En deilig strikkegenser kan brukes til alt og er perfekt å gi bort i gave. Kjedebutikkene har mange fine alternativer. Et lite tips: Gå for en farge de fleste kler, denne grå genseren passer alle hår og hudtyper.

Luksusgave: De fineste kasjmirgenserne (luksus og budsjett)

"Min Historie" Michelle Obama, kr 393 hos Ark.

En god bok er et must under juletreet og en genial julegave til under 500. Ingenting er bedre enn å pakke seg inn i en deilig pysj, nyte en kopp gløgg og kose seg med en god bok mens det knitrer i peisen og er kaldt utenfor. Den nye boken til Michelle Obama vil vi lese!

Duftlys fra Diptyque via Heaven Scent, kr 520.

Et lekkert duftlys vil alle ha! Det pynter opp hjemme, lukter godt og like dekorativt på alt fra nattbordet til spisestuebordet. Lysene fra Diptyque er blant våre favoritter. Det er 20 kroner mer enn budsjettet, men det er innafor når man får noe så fint.

Veske fra Zara, kr 499.

En klassisk veske har alle bruk for. Med denne skuldervesken fra Zara får du plass til alt du trenger, samtidig som den er både trendy og kul å bruke til alt i garderoben. Style den med et par vide bukser, fuskepels og en strikkegenser!

Neglelakk fra Dior via Kicks, kr 250.

Julegaver under 500: en nøytral neglelakk er noe enhver kvinne trenger og er derfor den perfekte julegaven. Vi elsker lakkene fra Dior.

Se de fineste neglelakkene til festen her!

Øredobber fra Glitter, kr 159.

Bling bling i ørene er så hot akkurat nå! Disse fra Glitter vil vi gå med i hele desember.

Se flere lekre øredobber her!

Lene Orviks beste julegavetips

Powered by Labrador CMS