mote

Nå har hun giftet seg!

– Strålte i kjole signert Chanel.

Publisert Sist oppdatert

Sofia Richie giftet seg med den britiske plateprodusenten Elliot Grainge på luksushotellet Hotel du Cap-Eden-Roc i Sør-Frankrike lørdag. Og pappa, sangeren Lionel Richie, fulgte datteren ned alteret.

Les også: ELLE møtte Hollywoods´nye it-jente

Sofia Richie giftet seg med Elliot Grainge i Sør-Frankrike

Det ultra luksuriøse hotellet Cap-Eden-Roc har huset store Hollywood-kjendiser siden tidenes morgen, og er kjent for sine storstilte og famøse se-og-bli-sett-fester. Kanskje ikke så rart at den amerikanske, 24 år gamle it girl og influenser Sofia Richie hadde valgt hotellet som location for "den store dagen".

Blant bryllupsgjestene var Cameron Diaz, Paris Hilton og storesøster Nicole Richie, samt pappa Lionel Richie, som fulgte yngstedatteren ned alteret.

Sofia Richie bar en vakker, skreddersydd bryllupskjole signert Chanel, inspirert av FW23-kolleksjonen til det franske motehuset.

Det er Virginie Viard som står bak den kreative visjonen av kjolen, og Sofia har ofte vært å se i Paris på atelieret til Chanel, for å prøveteste kjolen.

På middagen dagen før den store dagen, bar Sofia Richie en kreasjon fra Proenza Schouler. I tillegg til sko og veske fra CHANEL.

Powered by Labrador CMS