Brudekjole på budsjett?

Kate Middelton-kjolen er vår favoritt!

Publisert Sist oppdatert

Har du alltid drømt om å gifte deg i en kjole lik den hertuginne Kate hadde på seg da hun giftet seg med prins William I 2011? Og er du i tillegg ute etter en kjole som ikke koster skjorta, ja da bør du scrolle nedover her. Nå kommer nemlig H&M med nok en brudekolleksjon og en av kjolene er prikk lik Kate sin.

Les også: Slik sparer du tusenlapper og nailer drømmebryllupet

Denne høsten er H&M igjen tilbake med en online brudekolleksjon. Kjolene er denne gangen spesielt designet for høst og vinterbryllup. Og her finner du kjoler for enhver smak enten du er ute etter en brudekjole i blonder, som er enkel med spaghettistropper, aformet med draperinger og en som har et vintagepreg.

Våre favoritter:

Det enkle er ofte det beste! Denne kjolen kan man dresse opp og ned på mange ulike måter. Gå for et par supersexy sko og en lekker clutch feks. Eller kjør klassisk og gå for helhvitt med en bolero over og masse perleaccessoirer.

Les også: Lange brudekjoler på budsjett

Denne kjolen kan minne litt om kjolene fra Reformation. Hvorfor kommer ikke denne i flere farger? Å gifte seg på en strand i Mexico til denne kjolen hadde vært noe..

Ser du likheten? Denne elegante brudekjolen er så lik brudekjolen til Kate Middelton. Legg merke til den lekre utringningen med blondekant. Er det lov å handle brudekjole til seg selv, selv om man ikke skal gifte seg?

Kjolen som i media har blitt omtalt som «The Kate Middelthon dress», minner veldig om hertuginnens brudekjole, som er designet av Sarah Burton, sjefsdesigner for Alexander McQueen. I kjølvannet av Kate og Williams bryllup i 2011, ble brudekjoler med blonder og lange ermer en stor favoritt verden over. Man kan sammenligne det med trenden som oppstod etter at prinsesse Grace av Monaco giftet seg med fyrst Rainier i 1962. Og kjolen til Kate er faktisk slående lik kjolen Grace.. Hva er det med oss kvinner og blonder?

Mer bryllup:

Alt om brudekjolen til Meghan Markle.

Drømmer du om å gifte deg med en ekte prins

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS