Horoskop: Boka du bør lese i sommer basert på ditt stjernetegn

Astrologien har svaret på det meste, til og med hvilken bok ditt stjernetegn bør lese i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Stjernene vet selvfølgelig alt, også hvilken bok du bør lese i løpet av ferien. Uansett om du er en følsom fisk, en ambisiøs tyr eller en uredd skorpion vil du finne det beste alternativet for deg denne sommeren i vårt horoskop.

Horoskop: Sommerens Bøker

Les også: Sommerens beste bøker!

Væren 21/3-19/4

Hvor ble du av, Bernadette, kr 299 (annonse).

Den lidenskapelige og lojale væren kommer til å kjenne seg igjen i både intelligente 15 år gamle Bree og den mystiske savnede moren hennes, Bernadette. Denne usedvanlige historien vil passe godt for væren denne sommeren.

Tyren 20/4-20/5

Finlay Donovan Is Killing It, kr 169. (annonse)

Tyren er som kjent smart, ambisiøs og hardtarbeidende. Det samme kan absolutt sies om Finlay Donovan, en alenemor som ved et latterlig uhell blir ansatt som leiemorder (oops). Denne er ekstremt underholdende og vittig, og en leseglad tyr vil slite med å legge den fra seg.

Tvillingene 21/5-20/6

The Switch, kr 199 (annonse).

Tvillingene har dessverre fått et dårlig rykte på seg for å være tosidig, når sannheten er at dette dynamiske tegnet rett og slett har et talent for å tilpasse seg omstendighetene. Dermed er The Switch, en historie som følger to karakterer i det de bytter hjem og liv i to måneder en perfekt bok for Tvillingene denne sommeren.

Krepsen 21/6-22/7

Seven Days in June, kr 229 (annonse).

Er det i det hele tatt nødvendig å forklare hvorfor den følsomme og omtenksomme krepsen bør lese denne vittige og romantiske boka i sommer? Her får to forfattere en ny sjanse til å falle for hverandre etter å ha brukt femten år på å ha prøvd å glemme forrige gang. Denne er varm og sensuell, og perfekt for krepsen!

Løven 23/7-22/8

Dial A for Aunties, kr 199 (annonse).

Løven er vennen vi alle trenger – modig, varm og en naturlig leder. Meddelin Chan kunne nok absolutt trengt en slik venn i det hun uheldigvis dreper daten sin og må ringe mor og tanter for å rydde opp i rotet. Romanen er en herlig blanding av romanse, komedie og mysterie.

Jomfruen 23/8-22/9

The Invisible Life of Addie Larue, kr 249 (annonse).

Addie Larue ville kanskje teknisk sett vært løven, men hun passer utvilsomt bedre som jomfruen. Smart, sofistikert, privat men med en varm og lidenskapelig side – jomfruen vil utvilsomt kjenne seg igjen i og heie på Addie i det hun prøver å navigere livet som udødelig.

Vekten 23/9-22/10

The Mercies, kr 229 (annonse).

Vekten styres av Venus, planeten som ofte assosieres med kvinner og skjønnhet. De er gjerne intelligente og harmoniske, og vil nyte hver side av denne fantastiske boken basert på den sanne norske historien om kvinners mot og styrke.

Skorpionen 23/10-21/11

City of Girls, kr 249 (annonse).

Den lidenskapelige og uredde skorpionen vil elske denne boka fra forfatteren av Spis, Elsk, Lev. Boka følger Vivian og Celia i New York på 1940-tallet og er rett og slett en feiring av glamour og kvinnelig vennskap. Gjør som Vivian og lag deg en martini, denne bør nytes på elegant vis.

Skytten 22/11-21/12

Alt jeg vet om kjærlighet, kr 379 (annonse).

Skytten er ikke redd for å si det som det er, uansett om det er flaut eller latterlig. Det samme kan uten tvil sies om Dolly Alderton, som i denne hysteriske biografien forteller om det å bli voksen i både medgang og motgang. Her kan du lese historiene fra alt for mange nachspiel og en endeløs rekke med dårlige dater, kjærlighetssorg og ydmykelser. Les, le høyt og nyt!

Steinbukken 22/12-19/1

The Soulmate Equation, kr 299 (annonse).

I The Soulmate Equation følger vi Jess Davis, en alenemor som nekter å date og foretrekker statistikk og data. Når hun derimot hører om GeneticAlly, en DNA-basert dating side, gir hun kjærligheten en sjanse. I likhet med steinbukken er Jess smart, hardtarbeidende og analytisk. Dette er den perfekte romansen for steinbukken!

Vannmannen 20/1-18/2

How To Kill Your Family, kr 199 (annonse).

Vannmannen er først og fremst unik – det kan til tider være vanskelig å definere tegnet grunnet den individuelle egenheten en vannmann ofte har. Om det er et ord som beskriver denne boka er det definitivt unik – på tross av at Grace er definisjonen av en anti-helt (her snakker vi seriemorder), er boka utrolig nok oppløftende og utrolig morsom.

Fiskene 19/2-20/3

The One Hundred Years of Lenni and Margot, kr 229 (annonse).

17 år gamle Lenni og 83 år gamle Margot møtes på sykehuset og former et fantastisk bånd. De innser at de til sammen har levd 100 år, og bestemmer seg for å feire ved å male historiene sine: å bli gammel og å forbli ung, å gi glede og å miste kjærlighet. Denne er like varm, følsom og intuitiv som fiskene selv.

Powered by Labrador CMS