Dette er vårens mest trendy mønster

Om du ikke har fått det med deg alt: blomstermønster kommer til å ta over garderoben din i vår.

Publisert Sist oppdatert

Blomsterprint kommer for fullt til våren. Alt fra småblomstrete kjoler, til store blomsterprint som skaper skikkelig wow-effekt.

Selv om det virker som om våren er langt unna, så er den faktisk ikke det.

Butikkene bugner av fargerik og mønstrete vårmote, og vi kan ikke vente med å kle oss i alle de freshe plaggene. Spesielt vårens mest trendy mønster: blomster!

Hvis du synes at blomster blir for sukkersøtt, kan du fortsatt få stilen ved å bruke ett blomstrete plagg, som en blomstrete topp til enkle jeans og en skinnjakke. Oppdag sesongens nyeste trender og nyheter på bubbleroom.no.

Bloom Baby Bloom: Finn dine blomstrete favoritter her!

SMÅBLOMSTRET

Sort kimono med blomstermønster, 349,-

Plagg med småblomstrete mønster kan styles med matchende plagg for et trendy helhetsuttrykk. Gå for et stilig sett med matchende kimono og bukse. Hvis du synes at det blir for matchy matchy, kan du gå for ett plagg med mønster til et ellers ensfarget antrekk.

Er du riktig vågal, kan du missmatche med forskjellige blomsterprint eller andre kule mønstre.

Sort maxi-kjole med blomstermønster og splitt i siden, 599,-

Denne bohemske maxikjolen vil vi ha på oss på festival i sommer med dongerijakke og ankelstøvletter. Se flere kjoler med blomstermønster her!

STATEMENT-BLOMSTER

Hvit maxi-kjole med store blomster, 599,-

Gå for store statement-blomster for en skikkelig wow-effekt. Denne drømmen av en kjole er perfekt på sommerfest eller i bryllup. Hvis du skal i bryllup i år, finner du garantert den perfekte kjolen på bubbleroom.no.

BLONDER

Hvit kjole med blonder og volanger, 599,-

Du trenger ikke gå for plagg med trykk for å omfavne den hete blomstertrenden. Plagg med laserkuttede blomster og blonder gir det samme romantiske uttrykket. Denne kjolen blir helt rå med skinnjakke og høye sandaler i vår. Eller med lyse pumps og trench coat på 17. mai!

Sjekk ut de siste trendene på bubbleroom.no her!

Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med bubbleroom.no.

Powered by Labrador CMS