ANNONSE

ELLEs sommerfavoritter fra BIK BOK

– Dette er plaggene vi vil ha i vår feriegarderobe.

Publisert Sist oppdatert

Lurer du på hva du skal pakke med deg på ferie i sommer? Heklet, mesh og sommerstrikk, et maxiskjørt og den perfekte linskjorta er noen av de plaggene vi gleder oss til å bruke fremover. 

For å unngå å pakke med deg for mye på ferie, bør du gå for plagg du kan style til mye forskjellig. Tenk gjerne ut en fargepalett. Denne sommeren er vi obsessed med plagg i hvitt, sort, sølv og krem.

I samarbeid med BIK BOK har ELLE plukket ut 10 plagg vi mener er perfekte i sommerens feriegarderobe. Disse plaggene kan du finne i BIK BOK-butikker over hele landet, fra og med i dag, 30. mai. 

ELLEs Nathalie Helgerud tok turen til BIK BOK på Sandvika for å sjekke ut den nye butikken og plukke ut våre favoritter. 

ELLE Loves x BIK BOK – Shop våre 10 favoritter! 

Heklet topp, kr 499. 

Nå er heklede plagg noe av det hotteste du kan gå i! Denne toppen med matchende bukse står høyt på vår ønskeliste. 

Heklede bukser, kr 699. 

Disse buksene er så fine på! Og passer til alt. 

Hvit linskjorte, kr 399. 

En hvit linskjorte er virkelig et go to-plagg om sommeren. Sleng den over badetøyet ditt, style den over en kjole eller til et par matchende linbukser. 

Maxikjole, kr 599. 

Kremhvitt er så fint om sommeren, og denne fine kjolen er virkelig det perfekte plagget å pakke med seg i kofferten.

Blondetopp, kr 399. 

Søte topper med snøring ser vi mye av i motebildet akkurat nå. Så fint å style til et hvitt skjørt eller vide bukser. 

Maxiskjørt, kr 399. 

Et maxiskjørt er virkelig et must i årets sommergarderobe. Skjørtet kan styles både opp og ned, og brukes med en skjorte og sandaler på jobb eller til en søt topp og høye hæler når du skal pynte deg.

Bikinitopp, kr 259. 

En supersøt bikini som fint kan matches med maxiskjørtet eller de heklede buksene og som også gjør seg under en åpen hvit linskjorte. 

Glitrende strikkekjole, kr 599. 

En kjole du både kan bruke over bikinien og når du skal ut på kvelden – ja takk! Ekstra ELLEsk på stoffet i denne kjolen, som gir oss skikkelig boho-chic vibber. 

Langermet meshtopp i sølv, kr 499. 

Vi har lagt vår ELLEsk på cardigans denne sesongen. Et perfekt plagg å style over en kjole eller topp. Og alt i sølv står på vår ønskeliste akkurat nå. 

Meshtopp i sølv, kr 299. 

Perfekt å ha med seg på stranda og slenge over bikinien eller badedrakten, men også et plagg vi vil bruke på festival i sommer. Den ultimate partytoppen!

I disse butikkene finner du ELLE Loves-plaggene:

Karl Johan, Sandvika, Bogstadveien, Strømmen, Trondheim Torg (Trondheim), Torgallmeningen (Bergen), Lagunen (Bergen), 6-11 Moa gård (Ålesund), Kvadraten (Stavanger) og Sørlandssenteret (Kristiansand).

La deg inspirere til sommerens feriegarderobe her! 

Powered by Labrador CMS