Nå er Netflix-serien Bridgerton endelig tilbake!

Bridgerton sesong 2

Nå er sesong 2 her!

Publisert Sist oppdatert

25. mars er Bridgerton sesong 2 endelig her – Og som vi gleder oss til å få et gjensyn med Lady Whistledown og resten av Bridgerton-gjengen.

Bridgertons første sesong tok leserne med storm – oss i ELLE-redaksjonen inkludert. Kanskje ikke så rart vi lot oss rive med, serien er faktisk den nest mest sette originalserien på Netflix noensinne.

Les også: 9 fun facts om Bridgerton

BRIDGERTON SESONG 2

I sesong 2 får vi treffe både nye og gamle karakterer.

Simone Ashley, som mange kjenner igjen fra rollen som Olivia i Sex Education, spiller hovedrollen som Kate Sharma. Vi kommer også til å få se mye mer av Bridgerton-broren Anthony (som spilles av Jonathan Bailey), som sesong 2 i bunn og grunn handler om.

Om kjærlighetshistorien mellom Kate og Anthony Bridgerton, blir like lidenskapelig og dramatisk som mellom Daphne Bridgerton og Simon, hertugen av Hastings i første sesong, gjenstår å se.

Regé-Jean Page som spilte Simon i sesong en, meldte tidlig om at han ikke kom til å gjøre en comeback i andre sesong. Men vi får heldigvis et gjensyn med Daphne Bridgerton (spilt av Phoebe Dynevor). Også får vi selvfølgelig også et gledelig gjensyn med Eloise Bridgerton, Penelope Featherington, Lady Danbury og dronning Charlotte.

Bridgertons andre sesong er basert på bokserien med samme navn, skrevet av Julia Quinn. Det ryktes om at Netflixserien kommer til å få hele åtte sesonger – en for hver bok.

I bokserien er hvert medlem i søskenflokken Bridgerton hovedperson i hver sin bok. I den første boken var det den eldste søsteren Daphne som fant kjærligheten og i bok nummer to, En uventet forelskelse, er det hennes eldre bror Anthony som står i fokus.

Se traileren til Bridgerton sesong 2 her:

Kilde ELLE.se

Se sesong 2 her!

Powered by Labrador CMS