ELLE LOVES: Retinol Eye Cream

Foto: Exuviance.

En stor favoritt blant ELLE-redaksjonen.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Exuviance.

Prisen for beste øyekrem i 2022 går til Retinol Eye Cream fra Exuviance Professional.

I forbindelse med ELLE Beauty Awards 2022, har vi i ELLE-redaksjonen plukket ut våre ni "lokale" favorittprodukter. Og vinneren av årets beste øyekrem er Retinol Eye Cream fra Exuviance Professional.

Beste øyekrem – Retinol Eye Cream fra Exuviance

– Dette er en øyekrem man faktisk har lyst til å bruke, fordi man opplever en tydelig forskjell på huden rundt øynene. Den lysner, både umiddelbart og over tid, fukter godt og inneholder retinol – spesielt tilpasset det sensitive øyeområdet – som minsker fine linjer.

Nå er tiden inne for å legge til retinol i hudpleierutinen din!

Gi øyerutinen din et skikkelig løft! Exuviance Professional Retinol Eye Crème er en svært kraftfull øyekrem med innkapslet retinol som tar hudpleien din til et nytt nivå.

Den lette konsistensen gjør at den sarte huden rundt øynene føles og ser silkemyk ut. Den lysner mørke partier rundt øynene, strammer opp huden, og gjør rynker mindre fremtredende.

En kombinasjon av retinol, NeoGlukosamin og peptider stimulerer cellefornyelsen, strammer opp huden og gjør rynker mindre fremtredende. Sammen styrker ingrediensene den følsomme huden rundt øynene og gir ny spenst til hud som har mistet fastheten.

Virkelig et must å ha på baderomshylla!

Flere ELLE loves:

Ole Henriksens next-level-beauty-sleep-super-produkt – Dewtopia

ZO Retinol Skin Brightner

Powered by Labrador CMS