Annonse i samarbeid med Ole Henriksen. 

I forbindelse med ELLE Beauty Awards 2022 har vi kåret vår skjønnhetsfavoritter. Et av produktene vi har skrevet om før (og sikkert vil skrive om igjen) er Ole Henriksens next-level-beauty-sleep-super-produkt – Dewtopia. 

Produktet ble lansert i fjor, men har allerede rukket å bli en stor favoritt her i redaksjonen. Derfor var det på sin plass å inkludere dette som en av våre favoritter for året.

Slik bruker du Dewtopia

En av grunnene til at vi elsker Dewtopia er at det er maksimal effekt for minimal innsats. Dette er et serum som du bruker om natten, slik at mens du sover, jobber Dewtopia for å få huden din til å stråle. Kan det bli bedre?

Dette er også Ole Henriksens mest potente produkt hittil, og inneholder en 20% syrebehandling som består av 10% AHA- og 10% PHA-syrer. AHA-syrer eksfolierer og sørger for hudens cellefornyelse, reduserer akne, pigmentering og synlige aldringstegn, mens PHA-syrer (også) eksfolierer, fukter og gjør huden mer motstandsdyktig.

Med andre ord inneholder denne lille flasken alt huden din trenger for en skikkelig boost. 

Påfør Dewtopia som en del av din kveldsrutine, etter rens og før du påfører nattkrem. Den dufter deilig av sitrus og har en lett og myk konsistens.

dewtopia

Du finner Dewtopia hos Vita, Fredrik&Louisa, Kicks og utvalgte nettbutikker.

Relatert

Hårtrend: Frisørenes beste tips til bob-styling

Dette er den nye it-frisyren.
Good Fortune Viktor & Rolf

Parfymen som setter din indre magi i fokus – og skaper åndelig kraft

En unik parfymenyhet fra Viktor & Rolf!
dermanor summer nights

Skjønnhetstips for lange sommernetter

Beauty hacks for sene sommerkvelder.