Filmene vi vil se i 2022

Filmtips 2022

Filmene vi vil se nå!

Publisert Sist oppdatert

Filmtips 2022: Trenger du en bra film å se på? Her samler vi ukentlig våre favoritter akkurat nå.

Les også: Seriene vi strømmer i 2022

Filmtips 2022 – Filmene vi vil se nå!

Cha Cha Real Smooth

Denne filmen byr ikke bare på en rekke flinke skuespillere som Dakota Johnson, Brad Garrett og Leslie Mann, det er også en fin skildring av et ekte liv, som er alt annet enn rosenrødt og perfekt.

22 år gamle Andrew bor fremdeles hjemme hos familien sin i New Jersey, uten en klar retning for livet fremover.

Han begynner å jobbe som partyfixer i bat mitzvaer for sin yngre brors klassekamerater. Når han blir venn med Domino (Dakota Johnson) og hennes datter Lola, oppdager han endelig en fremtid han ønsker seg – selv om det kanskje ikke er hans egen.

Du finner filmen her.

Royalteen – Arvingen

Royalteen er en kjærlighetshistorie om å leve med feilene sine, overvinne frykten og "break the internet".

Når prins Karl Johan (Mathias Storhøi), Kalle blant venner, og nykommeren Lena (Ines Høysæter Asserson) begynner å utvikle varme følelser for hverandre, blir Lena sjarmert, men også skeptisk, av mange grunner. Partyprins Kalle er en fast figur i tabloidene og sladderbloggene – en av dem ble drevet anonymt av Lena selv, inntil hun ble avslørt.

Lena er smertelig klar over at dating med den fremtidige kongen kan sette dem begge i en umulig situasjon, og hun har ikke fortalt Kalle eller noen andre om sin enda større hemmelighet, som også var grunnen til at hun flyttet fra hjembyen.

Du finner filmen her!

Elvis

Austin Butler som Elvis Presley – Kan det bli bedre?

I denne filmen ser vi Elvis Presley´s liv gjennom øynene til manager oberst Tom Parker (spilt av oscarvinner Tom Hanks).

Filmen utforsker den komplekse dynamikken mellom de to, over en periode på 20 år, fra Elvis' første opptredener til hans enestående stjernestatus. Sentralt i filmen står også en av de mest betydningsfulle og innflytelsesrike menneskene i Elvis' liv - Priscilla (Olivia DeJonge).

Du kan strømme filmen her!

Kjærlighet for voksne

Dansk drama på sitt beste!
"Kjærligheten burde faktisk ha et advarselstegn. Kjærligheten kan slå deg ihjel... "
Hva ville du gjort dersom du fant ut at mannen din var utro? Med en mye yngre og mer leken kvinne... Den skjøre balansen mellom kjærlighet og hat blir dødelig når en kvinne oppdager mannens sidesprang – og begge tyr til drastiske tiltak for å få det de vil ha. Du finner filmen her.

Let them all talk

Vi ELLEsker alt som har med Meryl Streep å gjøre, og denne filmen er inget unntak! Se den med en venninne eller på senga med litt smågodt i helgen... En fryd og en fornøyelse! Den amerikanske forfatteren Alice Hughes (Meryl Streep) skal motta en ærverdig pris i London, men nekter å ta flyet. Hun insisterer på å krysse atlanteren med båten The Queen Mary 2 og to venninner hun ikke har sett på flere tiår samt sin unge nevø. Det viser seg fort å bli en tur de sent kommer til å glemme... Du finner filmen her.
Powered by Labrador CMS