skjønnhet

Beautyfavoritter: Mine siste "empties"

ELLE-journalist Sara Flaaen Licius tipser om 5 beautyfavoritter blant produkter hun nylig har testet.

Til tross for en lang rekke skjønnhetsprodukter i testkø, har jeg kost meg med å bruke disse 5 helt opp!

Publisert Sist oppdatert

Det er alltid gøy med nye produkter - og det å ha gode produkter i pleierutinen er intet mindre enn hverdagsluksus. Det er imidlertid ikke alltid like lett å finne sine favoritter blant alle tips og trender. Og det er tross alt mange gode produkter å velge i. 

Dette er de siste 5 skjønnhetsproduktene jeg har digget nok til å bruke helt opp.

Mine siste "empties" på display.

- Blitt "en mister"

Jeg må rett og slett innrømme at jeg har blitt helt avhengig av face mists. Det er så herlig! De siste månedene har jeg hatt en i alle vesker, slik at jeg alltid kan freshe opp - og beskytte - ansiktet. Naturligvis har jeg testet mang en ansiktsspray tidligere, men det var denne misten fra Dermalogica som skulle til for å falle pladask.

Hyaluronic Ceramide Mist skal passe alle hudtyper, og inneholder langtidsvirkende hyaluronsyre og ceramider som styrker hudens naturlige lipider, binder fuktighet og glatter ut fine tørrhetslinjer.

Fuktighetsgivende og styrkende face mist fra Dermalogica, kr 575 hos Lyko (annonselenke)

- En skikkelig deilig rens

En god ansiktsrens er et must - både morgen og kveld. Jeg bruker også en god del micellærvann, men synes det er lite som slår det å kunne rense ansiktet godt mens jeg står i dusjen. Foretrekker noe som skummer godt!

Les også: Derfor bør du rense huden din skikkelig. 

Denne rensen fra Emma S. lukter skikkelig godt, og føles silkemyk og luksuriøs ut. Den inneholder  melkesyre og en AHA-syre med en svakt peelende effekt - og er skikkelig fin i prisen også. Yes please.

Cleansing Facial Wash fra Emma S. elsket jeg blant annet fordi den lukter så godt. Kr 69 hos Lyko (annonselenke).

- En C-vitaminfavoritt

Jeg har veldig troen på C-vitaminserum. Jeg synes det er så forfriskende! Dette serumet fra Ole Henriksen lukter skikkelig appelsinskall - elsker det. Det har blitt mange ulike C-vitaminserum på meg, men denne er en soleklar favoritt. Det er forresten også et veldig drøyt produkt, noe som alltid er et pluss.

Denne inneholder to typer hyaluronsyre for masse fuktighet, og C-Vitamin som skal lysne og beskytte huden mot frie radikaler og pollen. Stamceller fra appelsin styrker hudbarrieren din i møte med hverdagens påkjenninger.

Barrier Booster Orange Fermented Essence er skikkelig drøy i bruk. Kr 705 hos Lyko (annonselenke).

- En sommer go-to

Toneren Purifying Toning Lotion fra Clarins brukte jeg i hele sommer og høst - jeg synes den var skikkelig god for å balansere huden mens jeg konstant påførte solkrem. Jeg sliter ikke med fet hud, men prioriterer mer balanserende eller mattende produkter om sommeren, hvis ikke kan jeg bli litt glinsende her og der.

Denne toneren er alkoholfri og har et rikt innhold av planteekstrakter, og passer for kombinert hud eller fet hud. Den er skikkelig frisk og lett, har en vann-tekstur, som gjør at den passer perfekt som steg nummer én i hudpleierutinen etter rens. Den inneholder et Microbiote complex som skal bidra til å balansere bakteriefloraen i huden.

Denne ga meg merkbart mer balansert hud! Kr 280 hos Kicks (annonselenke).

- Mykt og glansfullt hår

Mer glansfullt hår, er det ikke det vi alle drømmer om? Og akkurat det er mildt sagt lettere enn gjort for en frizz queen som meg. Jeg liker en frizzy look også - men håret mitt trenger uten tvil tyngende hårprodukter som gir måde masse fukt og næring. Så klarer jeg å bevare sånn nogenlunde kontroll på krøllene. 

Denne mørkegrønne serien fra Oribe, spesielt utviklet for krøller, har jeg lite å utsette på. Den lukter faktisk litt merkelig, synes jeg, men jeg velger å ta det som et bevis på at den faktisk er full av all the good stuff - og at ingenting er kamuflert av en eller annen sterk kokosnøttduft. Serien er skånsom og beroliger tykt, krøllete hår, samtidig som den gir glans og mykgjør. Et stort pluss er at den også inneholder UV-beskyttelse.

Les også: Er dette årets mest spennende hårlansering? 

Denne shampoen fra Oribe ga meg myke og glansfulle krøller. Kr 530 hos Lyko (annonselenke)

Les også: ELLE Norge Beauty Awards: Beste maskara

Powered by Labrador CMS