skjønnhet

Er dette årets mest spennende hårlansering? 

Dyson Airstrait er den nye redningen i tidsklemma. 

Publisert Sist oppdatert

I dag lanseres ENDELIG Dyson Airstrait i Norge – dette har vi ventet på (produktet ble nemlig lansert i blant annet USA i 2023). 

Dette er stylingverktøyet for deg som bruker mye tid på å føne og rette håret – Dyson Airstrait gjør nemlig begge deler samtidig. Vi kan kalle den en slags hybrid. 

Det høres kanskje skummelt ut å rette håret når det er vått, men det som er genialt med dette produktet er at det kun brukes luft, og ikke plater slik som i en klassisk rettetang. I likhet med de andre produktene fra Dyson, vil Airstrait kunne slite mindre på håret på grunn av bruk av luftstrømninger uten for høy varme. Dyson Airstrait brukes helt på samme måte som en rettetang, men trikset er å ikke være for rask når man beveger seg nedover håret. Og tips nummer to er å ikke ha klissvått hår. 

Hvis du har for vane å føne håret, for så å finne frem rettetangen ... det kan være verdt å sjekke ut denne nylanseringen. Om så kun for tiden man sparer ved å slå to fluer i én smekk. Vi er i alle fall litt gira. 

Før lansering av Airstrait var vi i England (nærmere bestemt i Malmesbury – der er det litt sånn The Holiday-feeling) – og besøkte hovedkvarteret til Dyson. Der fikk vi blant annet en omvisning på labratoriet og fikk se hvordan de utvikler nye produkter (det kommer helt sikkert mange flere spennende lanseringer fra dette superinnovative brandet). Under besøket fikk vi også teste Airstrait (se video over), og vi begynte allerede da å glede oss til lansering. 

Dyson Airstrait, kr 5690. 

Les flere skjønnhetssaker her. 

Powered by Labrador CMS