Annonse

ELLE Norge Beauty Awards: Beste maskara

Foto: Ida Eriksson (@idaerikssoon)

Den perfekte maskaraen i all slags vær.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med IDUN Minerals. 

Er du på jakt etter en maskara som fordeler seg jevnt på vippene, gir masse volum, sitter godt og som i tillegg er enkel å fjerne om kvelden? Look no further!

Vatn Volume 38°C Mascara Black fra IDUN Minerals er den vannfaste maskaraen du vil ha med deg i veska gjennom hele året – fra vinteren i en eventuell snøstorm og til sommeren kommer og stranden kaller. Den er også helt perfekt for deg som har sensitive øyne som har en tendens til å renne, da den ikke inneholder noe parfyme.  

Maskaraen gir masse volum og lengde, og vaskes enkelt av i lunkent vann på 38°C ved hjelp av såkalt «tubing»-teknologi – den løser seg opp og skylles av, i motsetning til å «smøres» utover ved kontakt med vann.  

Vatn Volume 38°C Mascara inneholder sheasmør og lakserolje som tilfører pleie og næring til vippene.  Formulaen er 100 % vegansk og flasken er laget av 100% resirkulert materiale.

Beste maskara

I vår årlige ELLE Norge Beauty Awards, kåret vi Vatn Volume 38°C Mascara Black fra IDUN Minerals til årets beste maskara med denne begrunnelsen: 

«Denne vannfaste maskaraen er enkel å påføre, klumper seg ikke, holder hele dagen uten å drysse og er superenkel å fjerne med lunkent vann.»

Vatn Volume 38°C Mascara Black fra IDUN Minerals, kr 189. 

Tilgjengelig på Apotek1, Vitus Apotek, Vita.no, Apotera og Blush. 

I denne månedens ELLE (i butikk nå) finner du alle «Redaksjonens favoritter». 

Powered by Labrador CMS