6 ting vi alltid har i strandveska

Foto: Lucy Williams, Produsentene

Beauty essentials til stranda.

Publisert Sist oppdatert

Endelig er det sol og sommer, og strandbagen skal pakkes – forhåpentligvis mer enn én gang. I tillegg til det «vanlige» som badehåndkle, badedrakt/bikini, masse(!) vann og solhatt, er det noen skjønnhetsprodukter som også bør få bli med. Her er 6 produkter vi alltid prøver å huske når vi skal pakke bagen (helst av typen strå).

6 skjønnhetsprodukter til stranda:

Solbeskyttelse

Det aller, aller, aller viktigste er selvfølgelig solkrem! Smør på RIKELIG med solkrem over hele kroppen og ansiktet – helst med solfaktor 30 på kroppen og 50 i ansiktet – i god tid før du skal ut, og ikke glem å gjenta smøringen ca. hver andre time. NB! Smør deg enda oftere hvis du svetter eller bader mye!

Biotherm Waterlover Hydrating Sun Milk, SPF 50+, kr 275 (annonse).

Denne solkremen til ansiktet er perfekt for deg med sensitiv hud med tendenser til akne. Den inneholder ingen porefettende ingredienser!

La Roche-Posay Ultra Protection SPF50.

Rudolph Care Sun Stick SPF50, kr 195 (annonse).

Ansiktsmist

På en varm sommerdag kan det være deilig med en liten spritz av en ansiktsmist en gang i blant. Saltvann og mye sol kan også gjøre huden dehydrert, så en fuktighetsgivende spray er helt supert å bruke både under og etter en dag på solsenga. Denne fra Jane Iredale er én av våre favoritter, men her er det bare å finne sin favoritt.

En ansiktsmist er også perfekt å ha i reiseveska, da huden fort kan bli dehydrert på flyreise.

Calming Lavender Hydrating Spray, kr 395.

Våtservietter

Solkrem, svette og sand blir borte i en fei med disse våtserviettene fra Amazing Space. Disse er laget av økologisk bomull og inneholder blant annet aloe vera og rensende svart te. Helt perfekt i strandbagen eller på farten.

Amazing Space Herbal Hand Towels, kr 90.

Hårpleie

Ikke glem håret i sommersola. Bruk en caps eller hatt i sommer for å beskytte hår og hodebunn mot sol og varme, og bruk gjerne en spray i tillegg som beskytter håret mot skadelige UV-stråler.

Aveda Protective Hair Veil, kr 385.

Deodorant

På en varm sommerdag sier det seg selv at en deodorant er alfa og omega! Kanskje dette er sommeren du skal prøve deg frem med naturlig deodorant? I så fall kan vi anbefale denne kremete varianten fra Aurora.

Aurelia Botanical Cream Deodorant, kr 485 (annonse).

Hårduft

Når sola steker kan det være lurt å styre unna for mye parfyme direkte på huden. Tilfør heller litt duft til håret (helst på vei hjem fra stranda, eller på vei til middag etter en lang dag på solsenga). Do Son Hair Mist fra Diptyque er helt fantastisk, og gir den perfekte sommerfølelsen.

Diptyque Hair Mist, kr 530.

Powered by Labrador CMS