Beauty hack: Ice face roller

Vi har testet ut denne TikTok-trenden, og er frelst!

Publisert Sist oppdatert

Vi får aldri nok av såkalte beauty hacks, og når de i tillegg er både billige, enkle å lage hjemme og gir gode resultater – ja, da må vi bare dele!

I det siste har vi testet opptil flere Tik Tok-trender, og noen med mer hell enn andre – men akkurat denne trenden har blitt stor for en grunn!

Foto: Kubi_beauty

Vi har testet ut trenden, #faceiceroller, som er overalt på TikTok om dagen – den hvor man bruker is og ruller over ansiktet. Ikke bare er det en meget fresh og oppkvikkende start på dagen, men dette trikset hjelper også mot hovne øyne (les: hei dagen derpå-look), hjelper mot innflammasjon i huden, rødhet og forbedrer glød.

Foto: Tik Tok Liz519148

Et virkelig must i fryseren med andre ord og helt perfekt nå i julebordsesongen da man kanskje drikker mer alkohol og spiser salt mat – to elementer som både kan gi puffiness og hovne øyne.

Dersom du er en ekte beauty hacker, tilfører du også litt serum i vannet når du lager Ice Rolleren. Da får huden ekstra med pleie samtidig som den kjøles ned.

Vi elsker å gjøre dette rett som en del av morgenrutinen, da man våkner sin skikkelig, ansiktet oppleves mer definert, og man føler seg rett og slett ganske så fresh etterpå.

Bruk rundt 3 - 5 minutter på hele "behandlingen", for økt blodsirkulasjonen i ansiktet og en deilig pick-me-up på morgenen!

Shopping Ice Roller:

Ice face roller fra Kubi, kr 233

Ice roller til ansiktet, kr 123

Cryo ball fra Heat by Sophia Lie, kr 232

Ice Face roller, kr 131

Powered by Labrador CMS