Beautyproduktet ELLE-jentene sverger til

Dette norske produktet gjør nå internasjonal suksess!

Publisert Sist oppdatert

Oslo Skin Lab - The Solution

Kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab, er en beauty-hack vi ELLE girls har sverget til lenge.

Pulveret forebygger og reparerer linjer, rynker og cellulitter, og er blitt et fast morgenrituale her på ELLE-kontoret.

Det smaker ingenting og kan blandes i alt fra vann til smoothie og juicer. Så enkelt, og så effektivt!

Oslo Skin Lab - The Solution

De siste årene har nordmenn blitt mer og mer opptatt av viktigheten av å ta vare på huden sin i en tidlig alder.

Og det å øke kollagennivået i huden, er faktisk det eneste påviste naturlige resultatet for en mer rynkefri hud.

Interesse fra utlandet

En rekke it-girls som Hedda Skoug, Camilla Aabry og Vanessa Rudjord sverger også til kollagentilskuddet, som nå har fått en rekke trofaste tilhengere utenlands.

– Nordmenn har økt fokus på effekten man kan oppnå av det man inntar, ikke bare det man smører på huden. Å investere i sin egen kropp og hud er jo nettopp det som er grunntanken vår, sier gründer Cecilie Nordstrøm.

The Solution Anti-wrinkle collagen er allerede i salg i hele Skandinavia, og ble nominert i kategorien «Inner Beauty» av Danish Beauty Award i 2019. Nå vil resten av verden ha tak i hemmeligheten bak de nordiske skjønnhetsrutinene.

Som norsk gründer er jeg selvfølgelig svært stolt over å ha vært med på å skape et produkt som er ettertraktet i utlandet, sier Nordstrøm.

Spesialtilbud: Få halv pris på første pakke med The Solution

– Jeg merket stor forskjell!

– Det går ikke en dag uten at vi blir kontaktet av mennesker utenfor Norge som ønsker å bestille og teste kollagenpulveret vårt.

Moteprofil og podcaster Vanessa Rudjord er imponert over resultatene hun har fått etter at hun oppdaget The Solution. Etter åtte ukers bruk ble det målt 33 prosent reduksjon i rynkedybde.

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution har vært gjennom flere studier som viser at daglig inntak kan redusere målt rynkedybde og bidra til at huden oppleves som fastere og mer spenstig.

Vi simpelthen elsker dette produktet, og du som ELLE-leser får nå hele 50 % på første bestilling ved å klikke deg inn her!

– Jeg følte jeg merket en forskjell etter to måneder. Huden ble litt mer spenstig, og jeg synes kollagenpulver er et fint supplement til mine favorittkremer. Kall meg jålete, men jeg vil ha spenstig hud så lenge jeg kan, sier hun.

Powered by Labrador CMS