På badet med Isabella Bukurie Bessières

Denne uken har vi tatt en titt i baderomshylla til den vakre skjønnhetsgrunderen og tobarnsmammaen, Isabella!

Publisert Sist oppdatert

Vi elsker å ta en titt i baderomshyllen til jenter vi digger for litt ekstra inspirasjon og tips. Vi har tidligere vært på besøk hos Anne Line Leonthin, Rikke Krefting, Lea Meyer, Radical Broccoli , Nnenna Echem og Sophia Lie for å nevne noen.

Nå er det co-gründer og CEO av Elite Helse, kosmetisk sykepleier og tobarnsmamma, Isabella Bukurie Bessières, som står for tur. Hun har utviklet Intelligent Skin Health – en medisinsk hudpleieserie, sammen med sin franske mann, og har mange gode tips for glødende og fresh hud!

Hvordan ser din morgenrutine ut?

– Jeg bruker Intelligent Skin Health fra Elite Helse. Det er et tre-stegs anti-inflammatorisk hudprogram. Produktene er effektive, resultatorientert og bra for min hud og helse. Jeg elsker at skjønnhetsproduktene er fri for sulfater og parabener, kunstig fargestoffer og dufter. De er også fri for DEA, TEA, MEA, hydrokinon, kojinsyre, BHT og Triclosan, som alle har en inflammaging effekt og som kan føre til microbetennelser i huden – som gjør at huden kan eldes raskere. Jeg har en skjønnhetsfilosofi der jeg tror det er like viktig hva du spiser som hva du smører på din hud. – Jeg starter alltid dagen med å vaske huden min med The Peptide Balancing Cleanser, dette er en cleanser og maske, 2-1 produkt, som gir huden min massevis av fukt samtidig som den renser huden. Jeg lar denne sitte på huden mens jeg lager meg et lunkent glass med sitronvann med Verisol Collagen og tar mine nutricosmetics som er Probiotika. – Kosttilskudd har er stor plass i min daglige hudpleierutine. Jeg sverger også til kosttilskuddet Perfect Skin Program. Hver morgen lager jeg en smoothie full av antioksidanter. Jeg har en anti inflammatorisk tilnærming til helse og hud. Så mat med antioksidanter får jeg ikke nok av! – Når du lærer hva den inflammatoriske og anti-inflammatoriske påvirkningen gjør med huden, kan du unngå inflammaging slik at huden eldes langsommere. Inflammaging fremskynder aldringsprosessen ved at det oppstår mikro-betennelser i huden. Faktorer som har en inflamaging effekt inkluderer forurensning, sol, HEV-stråler, alkohol, stress, angst, røyking, sukker, , kumelk, mel og kjøtt. – Oppskriften på anti-inflammaging er søvn, bevegelse, antioksidant-rike matvarer som avokado, ren fisk, olivenolje, tomater, nøtter, mørke bær og grønn te. Jeg unngår også ingredienser i hudpleie som alkohol, parabener og ftalater, fordi det kan forstyrre fertiliteten og gi en dårlig hud og helse på sikt. Jeg bruker hudpleie av medisinsk karakter fordi den har generelt høyere konsentrasjoner av unike vitenskapsbaserte ingredienser. Du trenger ikke baderomsskuffen full av produkter, heller ikke en 10-stegs rutine. Det en trenger er riktige produkter for akkurat din hudtilstand og en anti-inflammatorisk livsstil, slik at cellene forynges, inkludert hudcellene.

– Hver morgen etter rensen, bruker jeg Stem Cells Skin Booster – et anti-aldrings-serum som jevner ut synlige linjer og rynker, gir en jevn og fin hudtone og masse glød, samtidig som den beskytter mot miljøgifter og frie radikaler. Etter det bruker jeg The Xenobiotic Brightning & Firming Cream. Denne fuktighetskremen besitter huden min mot frie radikaler, den forebygger og beskytter mot hyperpigmentering, reduserer rynker og fine linjer, strammer opp og gir huden massevis av fukt! Til slutt bruker jeg solkremen Daily SPF 40 som beskytter og tilfører glød og fuktighet.

Hvilke tre produkter kan du ikke leve uten?

– Jeg bruker ikke mye sminke – jeg lærte av min mor at sunn, hydrert hud ikke krever sminke og er vakker i seg selv. Derfor sverger jeg til produkter som gir meg god hudhelse, gir meg glødende hud som jeg føler meg trygg i. Hvis jeg noen gang må velge så er mine must have 3 produkter The Peptide Balancing Cleanser, Stem Cells Skin Booster og Daily SPF 40 . – Når jeg var mye på reisefot i forbindelse med medisinske kongresser var dette også min hudrutine under flyreisene. Rensen brukte jeg som en maske, fordi den kan brukes rett på tørr hud og tørkes av med myk bomullspads dyppet i vann. Så brukte jeg Stem Cells Serumet og Daily SPF 40 som har en silkemyk konsistens og gir masse glød grunnet lysreflekterende mineraler.

Har du en signaturduft?

Dior Addict Eau de parfum.

Hva er ditt hemmelige beauty triks?

– High Tech-laserbehandlinger i kombinasjon med et medisinsk hudprogram. – Du kan trene kroppen men du får dessverre ikke til å trene huden i ansiktet. Det er ingen skippertak som virker, så man må være konsekvent og anse at hudhelse er en investering og ikke en utgift. Den skal tross alt representere deg hele livet.

Og til slutt, hva er skjønnhet for deg og har det forandret seg gjennom covid?

– Skjønnhet for meg er en holdning, det er når innsikt, snillhet, respekt for seg selv og andre, sammen med smil og takknemlighet er smeltet sammen hos et menneske – i tillegg til en sunn hud så klart. – På fransk er det Un je ne sais Quoi. Bare da utstråler man uimotståelig glød, og det er skjønnhet på et høyere nivå, synes jeg.

Powered by Labrador CMS