5 nøkkelplagg som oppdaterer hverdagsstilen din

Noen klesplagg går virkelig aldri av moten. Vi har samlet et knippe tidløse klassikere du vil investere i nå - og elske for alltid.

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med InWear

Det er et faktum. Om du investerer i nye og sikre nøkkelplagg, vil hverdagsstilen din straks bli hakket mer stilfull, i tillegg til at garderoben din blir enklere å bruke.

Ikke bare sparer du lommeboka for utallige bomkjøp. Du sparer også plass i skapet på å ha noen sikre investeringer du bruker igjen, og igjen, og igjen ...

Fordi dette er plagg som er garderobens mest brukte, krever de også ofte en annen kvalitet enn for eksempel rene trendplagg, som også betyr at de varer mye lenger.

Da er det helt perfekt at InWear fyller 50 år i år, og i den anledning lanserer en egen nøkkelplagg-kolleksjon. Det danske it-merket har valgt å kalle kolleksjonen IW50 Hope, og består av evigvarende klassikere InWear har tolket på en ny og fresh måte, og nå tilbyr et oppdatert redesign av. Flere av disse plaggene er fisket frem fra InWears gigantiske arkiv, og er fortsatt like relevante i dag som da de først ble lansert.

– Vi tror disse plaggene er evigvarende, se for eksempel på trenchcoaten som var like aktuell i 1981, 1994 og 2019 som den vil være i fremtiden, har InWear selv uttalt om IW50 Hope.

Kolleksjonen består derfor av nettopp en trenchcoat, i tillegg til andre nøkkelplagg som en dressbukse, silkeskjorte, blazer og strikkegenser. Dette er alle plagg som er både tidløse og klassiske, i tillegg til at de i god kvalitet som er ment for å vare i lange, lange tider i garderoben din, uten at de blir utdaterte.

Alle plaggene i kolleksjonen kommer med en egen klespose til oppbevaring og sedan-møllkuler som er med på å forlenge klærnes levetid.

Om du skal investere i fem nøkkelplagg akkurat nå, som er med på å oppdatere stilen din, er det disse du skal gå for.

TRENCHEN

Vi blir ALDRI lei den klassiske kåpen, som funker til absolutt alt - og enda litt til. Den originale modellen i khaki er gjeldende hver eneste sesong, og er og blir det perfekte ytterplagget i overgangsperioder, som fra vinter og vår.

Klassikeren er fin til både hverdags og fest. Vår favoritt akkurat nå er den ultraklassiske, beige kåpen med et bredt belte i livet.

Tips! Style den med et par grove skinnbukser, enkle ankelboots eller cowboy-boots, og en myk strikkegenser i en sart farge. Trenchcoaten er også perfekt å slenge over en feminin kjole, enten fotsid eller en kortere variant med strømpebukser under.

DRESSBUKSEN

Det er fint å kunne ha noen andre buksealternativer enn jeansen. Da er dressbuksen ditt store go to-alternativet. Gå for en dressbukse med et feminint snitt, gjerne en med et høyere liv, og gjerne i en deilig ullkvalitet.

Tips! Kombiner buksen med en blazer i en matchende farge eller mønster for en oppgradert hverdagslook.

Denne varianten i ruter er akkurat det vi er på jakt etter.

SILKESKJORTEN

På en god og fullstendig liste over nøkkelplagg vil en klassisk, hvit skjorte alltid være representert. Dette plagget fungerer til absolutt alt du har i garderoben din.

Tips! Det feminine snittet og sarte, kremhvite fargen på denne varianten kan brukes både alene til jeans eller under favorittkjolen med stropper, for en kul lag-på-lag-effekt.

BLAZEREN

En blazer er et must i garderoben din, enten den er hvit, svart, mønstrete eller fargesterk, og like lett å bruke enten det er høst, vinter, vår eller sommer. Dette plagget er så tidløst som du kan få det, og derfor en absolutt stayer i klesskapet ditt.

Blazeren kan du bruke uansett hvilke trender som rår i motebildet. Den kan styles klassisk med dressbukser, eller avslappet med løse cargo-bukser og et belte i livet.

Tips! Gå for en variant i ruter, nøyaktig slik som denne. Kombiner den med en lang kjole og hæler, et rutete skjørt og sneakers, eller et par jeans og en statement-t-skjorte under.

STRIKKEN

Ullgenseren er en fast og kjær følgesvenn i garderoben, enten det er snakk om bruk i bitende kulde eller på en sen og sval sommerkveld.

Tips! Det perfekte hverdagsantrekket får du ved å kombinere strikkegenseren med en fotsid kjole eller skjørt.

Materialer som skinn, silke, og ull er utrolig lekkert å kombinere sammen.

Denne varianten i en delikat og kremhvit farge kan ikke omtales som annet enn drømmegenseren.

Powered by Labrador CMS