Årets søteste nyhet? by TiMo Kids er her!

Norske by TiMo lanserer i dag en supersøt barnekolleksjon. Klærne er laget av restestoffer i nydelige prints, og inspirasjonen er hentet fra skandinavisk sommer.

Publisert Sist oppdatert

byTiMo kids: Det norske motemerket by TiMo utvider og lanserer egen barnekolleksjon i dag! Klesmerket som har base på Frogner i Oslo og som ble startet av designeren Tine Mollatt, drives nå også med datteren Elisa. by TiMo som er kjent for sine vakre kjoler, nydelige strikk og bohemske bluser er elsket av internasjonale kjendiser som Olivia Palermo og Gwyneth Paltrow. De byr alltid på nydelige print, fine farger og feminine silhuetter. I dag selges by TiMo over hele verden og gjør stor suksess hos aktører som shopbop, Nordstrom, Saks 5th Avenue, Liberty London og Moda Operandi for å nevne noen! Og nå ekspanderer de videre med egen kids-kolleksjon!

Foto: Håkon Jørgensen for byTiMo

Gratulerer med by TiMo Kids! Hva var tanken bak?

– Tusen takk! Dette er så gøy! Vi har lenge drømt om å lage en ny barnekolleksjon, og hvorfor ikke begynne med å lage det av reste-stoffer! Vi har hatt barnekolleksjoner tidligere, men det er noen år siden nå, så når vi hadde litt ekstra materiale på lur, tenkte vi tiden var inne!

– Siden kolleksjonen er laget av reste-materiale, kommer den også i begrenset opplag, og som alle våre kolleksjoner er den bærekraftig produsert i kvalitets materialer som GOTS økologisk bomull og FSC viskose.

Hvor mye av by TiMo DNA-et overføres til by TiMo kids?

– By TiMo Kids er en forlengelse av by TiMo, så det er absolutt i tråd med hverandre! Denne kolleksjonen er laget i de samme materialene, fargene og printene som dame-kolleksjonen, det er rett og slett «mini»-varianter av kolleksjonen vår! Dette betyr også at mor og datter kan matche hverandre om man ønsker det!

Foto: Håkon Jørgensen for byTiMo

Hvem er kolleksjonen laget for?

– Kolleksjonen kommer fra størrelse 6 måneder til 5 år. Den er i hovedsak laget for jenter, men vi har også en unisex pyjamas som går til både gutt og jente!

Hva er inspirasjonen bak årets kolleksjon?

– Deilige sommerdager og sommerminner fra den skandinaviske sommeren, leking på stranden og på gresset, nyplukkede jordbær – rett og slett sommer-nostalgi! Og så klart er vintage-arkivet som alltid en stor inspirasjon bak våre kolleksjoner, både for store og små.

Hvor ofte skal det slippes kids kolleksjoner?

– Slik planen er nå, er det å lage en liten kids-kolleksjon for hver gang det kommer en ny damekolleksjon! Altså fire ganger i året. Fra høsten av vil kolleksjonen også finnes hos flere aktører rundt om i landet, både på nett og i butikk!

Foto: Håkon Jørgensen for byTiMo

Hvor kan man kjøpe by Timo kids?

– Denne lille kolleksjonen er laget i et begrenset opplag, da den er laget av reste-materiale og selges derfor kun i våre egne butikker. Og mens butikkene i Oslo er stengt, selges det kun nå på bytimo.com! Men når byen åpner opp igjen får du den også i vår nye butikk i Bogstadveien 25!

Se by TiMo Kids-kolleksjonen her:

Foto:Håkon Jørgensen for byTiMo

Checks kaftan dress i økologisk bomull, kr 799.

Foto: Håkon Jørgensen for byTiMo

Bloomer i økologisk bomull, kr 299.

Foto: Håkon Jørgensen for byTiMo

Kjole med krage, kr 899.

Foto: Håkon Jørgensen for byTiMo

Unisex pysj i økologisk bomull, kr 699

Foto: Håkon Jørgensen for byTiMo

Kjole i økologisk bomull, kr 799, Bloomer i økologisk bomull, kr 299.

Foto: Håkon Jørgensen for byTiMo

Checks kaftan dress i økologisk bomull, kr 799.

Foto: Håkon Jørgensen for byTiMo

Se resten av den nydelige kids kolleksjon her.

Powered by Labrador CMS