Bangerhead har flere av våre hårprodukt-favoritter

Foto: Produsentene

7 favoritter til håret!

Publisert Sist oppdatert

Hot tip! Bangerhead har SÅ mange av våre favorittmerker – alt fra hårprodukter til sminke, og noen ganger er det jo helt nydelig å bare bestille alt fra ett sted!

Nå som vi har gått gjennom en lang og kald vinter, har håret virkelig fått kjørt seg. Nå som våren er rett rundt hjørnet får vi bare lyst til å dra til frisøren, klippe av de slitte tuppene og freshe opp frisyren.

I tillegg til en tur til frisøren i ny og ne, er det viktig å bruke produkter tilpasset din hårtype – og ikke minst være nøye med varmebeskyttende produkter hvis du bruker føner, rettetang eller krølltang.

Her har vi samlet et bittelite knippe av våre hårfavoritter!

Kérastase Spécifique Bain Divalent, kr 263 (annonse).

Denne sjampoen er helt fantastisk hvis du har tendenser til fet hodebunn, men allikevel sliter med tørre tupper. Den balanserer oljet hodebunn, samtidig som den gir næring til slitte tupper – en perfekt balanse.

Kérastase Nutritive Lait Vital Conditioner, kr 224 (annonse).

Da vi lever i et tørt og kaldt klima, er det viktig å tilføre håret fuktighet. Allikevel kan det for noen virke avskrekkende å bruke en balsam med 'for mye av det gode'. Denne er helt perfekt for deg som trenger pleiende ingredienser, men som ikke vil at håret skal bli for tungt.

Lanza Keratin Healing Oil Intensive Hair Mask, kr 299 (annonse).

Denne masken er for deg som virkelig trenger 'hard core-pleie'. Det beste er hvis du husker å bruke en hårmaske ca. én gang i uken. Hvis du ikke finner tid, kan du også bruke den i dusjen – bare la den sitte i en stund – mellom sjampo og balsam!

Aveda Nutriplenish Multi-Use Hair Oil, kr 452 (annonse).

Bruk en hårolje helt i tuppene for litt ekstra næring. Hvis du har veldig tynt/fint hår er det viktig å ikke bruke for mye, da håret fort kan bli oljete av hårolje.

Maria Nila Quick Dry Heat Spray, kr 259 (annonse).

Varmebeskyttende spray er obligatorisk! Denne fra Maria Nila er vår favoritt akkurat nå, og gir gir håret en skikkelig fin tekstur – anbefales!

Tangle Teezer Wet Detangler, kr 142 (annonse).

Denne børsten fra Tangle Teezer er helt fantastisk å bruke i vått hår! Hvis du sliter med flokete hår er denne børsten virkelig perfekt for deg!

Mason Pearson Brush, kr 1412.

Og sist, men ikke minst, en klassiker fra Mason Pearson. Flere av oss i redaksjonen bruker denne børsten religiøst, og kommer til å forbli en favoritt for alltid!

Powered by Labrador CMS