Mote

Baggy jeans er vårens mest trendy bukser

Dette er jeansen som tar deg fra vinter til vår! 

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Det blir litt og litt lysere for hver dag, og vi går sakte men sikkert mot vår. Nettopp derfor er det på tide å bytte ut de mørke og svarte jeansene med lyse og litt 90-talls-inspirerte jeans. En lys vask, gjerne baggy, og helst stylet med mokasiner (hei, vårsko nummer én) eller varme sokker og kitten heels (en kombinasjon vi så mye av under Copenhagen Fashion Week). 

9 trender som vil prege motebildet høsten 2024.

Under Haute Couture Week for noen uker siden i Paris, så man også mye jeans utenfor motevisningene – stylet med alt fra preppy tweed til pyntete hoftebelter. Den lyse jeansen er plagget som tar deg fra mørk og vinterlig til vårfresh på et blunk. 

90s jeans under Haute Couture Week i Paris: 

Hva med å style jeansen med et hoftebelte fra Chanel? Den lyse 90-talls-jeansen kan styles med det meste og gjør ethvert antrekk litt mer vårfresht! 

Lyse jeans og tweed fra Chanel – eh, ja takk! Den perfekte hverdags-looken spør du oss... stylet med en chic sveis, pannelugg og en liten veske er dette et antrekk vi gjerne vil ta en copy paste på! 

Den danske supermodellen Mona Tougaard er trendy med baggy jeans og mokasiner – en sko vi også vil se mye av denne våren.

En lys litt grungete 90s jeans er akkurat det vi craver nå – og gjerne gi den lange jeansen et lite trendy oppbrett nederst ved benet. 

Shopping – lyse jeans:

Styles jeans med: 

Les også: Gå en trendy Valentinsdag i møte med elementer av rødt i garderoben.

Powered by Labrador CMS