mote

9 trender som vil prege motebildet høsten 2024

Dette er de største trendene vi spottet fra moteuken i København. 

Publisert Sist oppdatert

Moteuken er godt i gang, og allerede nå kan man se noen av tendsene som vil prege motebildet for høsten 2024 og vi kan allerede nå røpe at den lille hotpantsen, secretary core, barbierosa, pasteller og brunt er noen av trendene vi kommer til å se mer av...

9 tendenser vi spottet på catwalken i København

Baum und Pferdgarten FW24

Baum und Pferdgarten FW24

Et hint av trenden secretary core har vi spottet hos flere av de danske motehusene; preppy skjorter, blyantskjørt, sokker og pumps er en vinnerlook for høsten 2024.

Baum Und Pferdgarten FW24

Rosetrenden har nok kommet for å bli en stund til, og vi elsker denne spin-offen med 3D roser og silkebånd-detaljer.

The Garment FW24

The Garment FW24

Åpningslooken til The Garment fikk oss til å sperre opp øynene – en helgrå look, nydelig silhuett og  en liten dose med flagrende drama.

The Garment FW24

Den lille shortsen skal få ben å gå på langt inn i høsten 2024, stylet med stømpebukser og matchende jakke er dette en høstlook vi har stor tro på. 

Skall Studio FW24

Skall Studio FW24
Skall Studio FW2

 En stor dose parisienne chic med avisen og notatblokken godt trykket til brystet... Denne kvinnen ønsker vi alltid å se mer av.

Skall Studio FW2

Opérasport FW24

Opera Sport fW24

Brune toner forsetter godt inn i høsten og stylet med en liten fuskepels og et blyantskjørt, er dette antrekket som tar deg inn i trendbildet for neste høst!  

Lindeberg FW24

Lindeberg FW24

Norske stjerner var også å se på catwalken under moteuken i København. Alpinstjernen Lucas Braathen debuterte som catwalkmodell iført en rosa bukse, nostalgisk Lindeberg belte og  fotsid kåpe. 

Lindeberg FW24

Den norske modellen Rawdah Mohammed var også en råtass på catwalken iført en svart heldrakt fra Lindeberg. 

Lovechild FW24

Lovechild FW24

Styling ser vi også mer av på catwalken, lag på lag med pologenser, skjorte, kardigan og skinnjakke – dette er antrekket som gjør deg kul i kulda. Ta notat for neste kuldeperiode...

Remain FW24

Remian FW24

Duse pasteller holder seg i trendbildet også neste høst. Her brilliant stylet med sjokoladebrunt, en fargekombinasjon vi har troen på. 

Aeron FW24

Aeron FW24

En annen fargekombinasjon som var forfriskende på catwalken, var rosa med burgunder – en fin måte å ta Barbiecore-trenden til nye og mer sofistikerte høyder. 

Aeron FW24

Eller hva med rosa stylet med helhvitt under – en fresh kombinasjon vi ønsker å se mye mer av!

Saks Potts FW 24

Saks Potts FW24

Vi spottet den internasjonale supermodellen Stella Maxwell på catwalken til Saks Potts iført et hoftebelte. En detalj som gir antrekket 2000-talls boho vibber som vi elsker!

Saks Potts FW24

Kanskje dette er vårt hint til å grave fram det gode gamle hoftebelte igjen?  –Vi tror ja! 

Har du fått med deg de største gatemotetrendene fra Copenhagen Fashion Week? 

Powered by Labrador CMS