Sjefredaktørens favoritter i juni

Her finner du Petras ønsker akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Petras favoritter

Bærekraftige og tidløse favoritter som kan brukes år etter år, uavhengig av sesong... Slik ser ønskelisten til sjefredaktør og moteredaktør, Petra Middelthon ut akkurat nå.
Det er vår og ute er alt har omsider blitt grønt, og den siste måneden har vi hatt fokus på bærekraft. Moteindustrien er ikke helt i mål enda hva gjelder bærekraft, men arbeidet er godt i gang. Vi har forsøkt å finne nye måter å inspirere på, og ufordrer både deg og oss selv til å tenke på mote på en litt mer miljøvennlig måte i tiden som kommer. Blant annet valgte vi å finne fram en gammel moteserie vi hadde på trykk i 2011, som vi fotograferte i Afrika med modell og naturforkjemper Alexandra som har fulgt oss i ELLE gjennom 10 år, på forsiden av Green Issue i mai. Kle deg for anledningen; stilsikkert og miljøvennlig. Med ønske om en grønn og skjønn sommer, her er mine favoritter akkurat nå!

Dress fra Envelope1976, bukse, kr 2199 og blazer, kr 4499.

En hvit dress er vel noe av det mest ikoniske trendmessig gjennom tidene.

Da Bianca Jagger giftet seg med Mick Jagger i 1971 iført en hvit smoking og bredbremmet hatt med slør, skapte hun motehistorie.

Jeg ønsker meg denne dressen fra Celine Aagaards bærekraftige merke Envelope1976.

Like fin med hvite sandaler som hvite basketsko.

Halskjede fra Hasla, kr 1599

Litt pynt må man ha – dette gyldne varme halskjede er nydelig til solkysset hud. Heia norsk design!

Sko fra Nicholas Kirkwood via Net Sustain, kr 5300

Hvite sandaler er en klassiker og et mer pyntet alternativ til de hvite basketskoene.

Supre til alle festligheter utover sommeren.

Bluse fra Designers Remix, kr 2000

Denne blusen er så fin til jeans, skjørt, shorts og skinnbukser. Viktoriansk-inspirert og en sikker vinner i garderoben – til fest og til hverdags. Kjole fra H&M, kr 499 Svart maxi-kjole i resirkulert polyester – et plagg som er pyntet nok i seg selv og passer til utallige anledninger. Sko fra Good News, kr 2000 Hvite basketsko passer til kjoler så vel som jeans og dress. Disse er fra det bærekraftige merket Good News, og en perfekt investering til vårgarderoben. Veske fra Hereu, kr 3870 Denne veska går til alt året rundt, i tillegg er den laget av bærekraftige materialer. Jeans fra Jeanerica, kr 1850 Jeg styler hvite jeans til alt, og disse er til og med laget av resirkulert stoff. T-skjorte fra Bikbok, kr 99 Hvite T-skjorter er en forbruksvare, så vær sikker på at T-skjorta du kjøper er i økologisk bomull. Steamer fra Streamery, kr 1350
Denne håndsteameren passer godt på plaggene dine, så de holder seg rene og pene lenger.
Powered by Labrador CMS