På badet med Rikke Krefting

Vi har fått lov til å ta en titt i baderomshyllen til den norske, London-baserte «it-jenta». Her er hennes beste tips for å få glødene og fresh hud!

Publisert Sist oppdatert
Vi elsker å ta en titt i baderomshyllen til jenter vi digger, for litt ekstra inspirasjon og tips – Rikke Krefting er en av de vi gjerne stjeler noen hemmelige beauty-tips fra!
Denne norske, London-baserte dama har en stil vi beundrer, med minimalistisk styling, og plagg vi bare drømmer om: som kashmirkjolen fra Jacquemus, den perfekte svarte vintage Kelly vesken fra Hermes. Hun har alltid glødende, fresh hud og er definitivt født med et øye for detaljer.

Dette er Rikke Kreftings hudpleierutine:

Foto: Rikke Krefting
Drømmebadet til Rikke Krefting i London, og deilige skjønnhetsprodukter på rad og rekke.

Hvordan ser din hudrutine ut?

– Hudrutinen min er egentlig ganske enkel da jeg ikke har tid til en veldig lang hudregime. Jeg vasker alltid ansiktet mitt både morgen og kveld med Cleanser fra Dr. Strum. Om morgenen, etter at jeg har renset huden bruker jeg en micro needle roller, deretter påfører jeg et lag med Hylauronic Serum og Calming serum fra Dr. Sturm.

Foto: Rikke Krefting

– Noen dager bruker jeg Lifting Serum og Vitamin C fra Dr.Sturm hvis jeg føler at ansiktet mitt og huden trenger et ekstra løft. De dagene jeg har god tid så masserer jeg inn serumene mine med en gold-bar roll før jeg påfører et tykt lag med ansiktskrem. Huden min er ikke glad i vinter og kalde dager, så masse fuktighet er et virkelig et must for meg.

Hvilke tre produkter kan du ikke leve uten?

– Jeg kan ikke leve uten: Hyaluronic serum fra Dr.Sturm, Face Cream fra Dr. Sturm og Lip Balm fra Chanel. Disse holder huden og leppene min fuktig og frisk, i tillegg til at de er raske og enkle å påføre.

Foto: Rikke Krefting

Har du en signaturduft?

– Hehe ja, men den er så god og unik at jeg ikke vil røpe den. Kjøpte den i en liten butikk i Frankrike! Men mine to andre favoritter er Black Saffron som jeg fikk av kjæresten min, og Sellier fra Byredo. Det er to veldig elegante dufter, og jeg føler meg alltid så fin og fresh når jeg bruker de. Noen ganger så liker jeg å mikse de sammen for å få et personlig preg. Det gjør jeg forsåvidt med alle parfymene mine for å få min egen duften.

Les også: Dette er de beste unisex-duftene.

Foto: Rikke Krefting

Hva er ditt hemmelige beautytriks?

– La huden puste, og reise ofte hjem til Norge! (Haha) Jeg får utrolig dårlig hud her i London, så det beste jeg vet er når jeg har tid til å reise hjem for en svipptur og la huden min få puste i norsk frisk natur. Moren min har alltid påpekt hvor viktig frisk luft er for huden, og jeg ser virkelig hva hun mener. Forurensningen her i London er en stor påkjenning på huden min, så det er virkelig deilig å kunne reise til hjemlandet- la hud og sjel puste i ren luft.

Og til slutt, hva er skjønnhet for deg? Og har det forandret seg gjennom covid?

– For meg har skjønnhet alltid vært veldig naturlig, og minimalt med sminke. Når jeg vokste opp var jeg en av de som begynte med sminke senest, og jeg har alltid hatt et litt anstrengt forhold til sminke. Selvsagt elsker jeg hvordan det får oss til å kunne dekke over urenheter og slikt, men jeg fortrekker å holde det så naturlig som mulig for da føler jeg meg mest som meg selv.

– Skjønnhet er også noe jeg synes kommer 100% fra innsiden. Det finnes utallig jenter som er kjempeflinke til å ha gode skjønnhetsrutiner og sminkeutiner, men om ikke personligheten og energien holder med er det ikke det samme. Det vakreste jeg vet er individer som bærer seg selv med stolthet og har god energi som smitter andre, det er skjønnhet for meg! Ikke om man er kvisefri eller flink til å putte på seg ansiktet.

Powered by Labrador CMS