Se den søte videoen fra Meghan og Harrys bryllup!

Foto: Getty Images

Meghan og Harry feiret den første bryllupsdagen sin med en supersøt hyllest.

Publisert Sist oppdatert

Meghan og Harrys bryllup: 19. mai 2018 var dagen hvor kongelige fans og journalister over hele verden var vitne til at den amerikanske skuespilleren Meghan Markle fikk sin engelske prins Harry, og at de ble hertugen og hertuginnen av Sussex.

For å feire at det nå er ett år siden paret ble smidd i hymens lenker, har de på sin offisielle Instagram-konto delt en søt videohyllest for å mimre tilbake til den store dagen.

Og videoen viser bilder som aldri før har blitt delt med offentligheten.

https://www.instagram.com/p/BxotAfKgy1o/?utm_source=ig_embed

Den søte hyllesten til brudeparet lød som følger:

"Gratulerer så masse med ett års bryllupsdag til hertugen og hertuginnen av Sussex!

Deres kongelige høyheter inngikk ekteskapsløftene i St George’s Chapel på Windsor Castle 19. mai 2018. Ekteparet gikk ned kirkegulvet til lyden av “This Little Light of Mine”. Vi håper dere nyter dette øyeblikket og gleder dere over disse "behind the scenes"-bildene fra den veldig spesielle dagen. En melding fra hertugen og hertuginnen av Sussex følger også:

Tusen takk for all kjærlighet og støtte vi har fått fra hele verden. Hver og en av dere gjorde denne dagen meningsfull for oss."

Sangen i videoen - Amen av The Kingdom Choir var sangen ekteparet gikk ut av St. George's Chapel til. De sang også sangen "This Little Light of Mine."

Det har skjedd mye med Meghan og Harry det siste året. To uker siden i dag, ønsket paret sin første sønn Archie Harrison Mountbatten-Windsor velkommen inn i livene deres.

Archie ble født på Portland Hospital, hvor Sarah Fergusson, hertuginnen av York fødte prinsesse Eugenie og Beatrice.

Den lille familien på tre bor på Frogmore Cottage i Windsor, ikke langt fra der hvor Meghan og Harry giftet seg for nøyaktig ett år siden.

Powered by Labrador CMS