Derfor tror mange at Meghan venter tvillinger

Foto: Getty Images

Blir det to små kongelige babyer i 2019? Ryktene går...

Publisert Sist oppdatert

I oktober annonserte Kensington Palace at Meghan Markle og prins Harry ventet sitt første barn. Fem måneder etter drømmebryllupet.

Fra babynavn til termin, her er alt du må vite om det, eller de, nye medlemmene av den britiske kongefamilien.

Tvillinger?

Slottet har annonsert at babyen kommer i løpet av våren 2019 og nå er det hete spekulasjoner om at Meghan er gravid med tvillinger. Siden de annonserte graviditeten i oktober og vi fikk vite at barnet kommer i løpet av våren 2019, har vi ikke fått vite flere detaljer. Men ryktebørsens heteste tema om dagen er om Meghan og Harry får to babyer.

Det er visstnok en kilde nær kongefamilien som er kilden til ryktene, og betting-selskapene går varme...

Sist det ble født tvillinger i den britiske kongefamilien var i oktober 1430. Da fikk dronningen av Skotland, Joan Beaufort tvillingene Alexander og James. Alexander døde samme år, mens James ble senere konge.

Kensington Palace har ikke kommentert ryktene om tvillingfødsel, men da de annonserte graviditeten i oktober skrev de at "vi er glade for å annonsere at hertugen og hertuginnen av Sussex venter ett barn". Altså ETT barn våren 2019. Så får vi vente til våren med å få svaret...

Hva skal babyen hete?

Meghan Markle og prins Harry holdt nok kortene tett til brystet den første tiden av graviditeten, men ryktene sier at flere designere nok visste at Meghan var gravid før det ble offentlig. Grunnen var at hun skulle på en lengre reise til, blant annet, Australia og måtte ha en del nye klær til den voksende magen.

Hva babyen skal hete er også et hett tema. Bookmakere sier at Alice er det heteste tipset hvis det blir en jente. Men Victoria, Mary og Isabella er også høyt på betting-listene. Mindre sannsynlige navn, men som også er på listene er Eleanor, Augusta, Rachel og Diana.

Hvis det blir en gutt, tror mange at det blir Alexander, Arthur, Phillip eller Albert. De fleste navnene har lange tradisjoner i den britiske kongefamilien. Nicholas, Alfred, James og Thomas er også alternativer.

Og alle hjerter gleder seg...

Kilde: elle.uk

Prins Harry gleder seg til å bli pappa

Powered by Labrador CMS