Månedshoroskop: August

Foto: ©imaxtree.com

Slik blir august for deg og ditt stjernetegn...

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop august 2020: August er her, men det betyr ikke at sommeren er over.

Vi krysser fingrene for masse sol og varme!

Hvordan blir egentlig august for deg og ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for august 2020.

Psst! Nytt ELLE i butikk 10. august!

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

MÅNEDSHOROSKOP AUGUST 2020

Løven

Løven styres av Sola og ilden. Dette er et lidenskapelig tegn, som aldri gjør noe halvhjertet. Løven kan være veldig impulsiv, sjarmerende og varmhjertet, men hun kan også være svært dominant og belærende. Her finnes det en indre skaperkraft som det er godt for Løven å få utløp for – både privat og i yrket sitt. Løven er en skikkelig gledesspreder, som for det meste lever helt og fullt i nuet. Dette er et fysisk tegn som elsker ømhet og nærhet, men som de fleste kattedyr kan hun fort bli krenket og sjalu. Har man en Løve i livet sitt, så har man det iallfall aldri kjedelig.

Månedens råd: Nyt kjærligheten og lidenskapen

Væren 21/3-19/4

August blir en ny start for Væren. Det har vært mange forandringer i livet ditt det siste halvåret, og med disse endringene har det vokst fram nye beslutninger. Dette dreier seg både om jobbsituasjonen, boligen og privatlivet ditt. Ting som bare for et år siden framstod som livsviktige, har ikke lenger så stor betydning. Du har forandret deg, og derfor er det naturlig at hverdagen din forandres, den også.

Tyren 20/4-20/5

Den siste sommermåneden blir herlig, forførerisk og livlig. Det sakte tempoet fra juli er som blåst bort, og det gjelder å henge med for å orke alle forpliktelsene du har tatt på deg. Du synes det er moro med et høyere tempo, men det gjør deg også veldig sliten. Sørg for å legge inn noen pauser mellom slagene, og bare nyt øyeblikkene. Disse pusterommene blir din mulighet til å hente krefter og mentalt holde tritt med tilværelsen. Slutten av perioden byr på gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av august begynner du å stille spørsmål ved enkelte ting i livet ditt. Du har kommet til et veiskille, og du føler sterkt at det er på tide med en forandring. Dette kan innebære et karrierebytte eller til og med at du setter deg på skolebenken igjen. Uansett hva august bringer med seg, så kjenner du at du kan påvirke dette mer enn du har kunnet på lenge. Å ta tilbake kontrollen over hverdagen gjør livet enklere for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en stille og rolig avslutning på sommeren. Selv om mange turbulente følelser fra den forrige perioden fremdeles er der, så håndterer du situasjonen litt mer gjennomtenkt og modent. Det dreier seg om mer enn bare deg og den som er gjenstand for følelsene dine. Du veier for og imot, og du kommer fram til at følelsene dine er sterke nok til å håndtere denne typen komplikasjoner. Dette blir en interessant måned.

Løven 23/7-22/8

August blir kjærlighetens måned. Det har vært mange turer fram og tilbake med dere to, men nå føles det som om du endelig har kommet hjem. Disse følelsene er ikke nye – du har gått og kjent på dem en stund – men du har vært bekymra for vennskapet deres. Nå har du innsett at du ikke er en person som ønsker et platonisk forhold med den personen som du føler så sterkt for, og derfor tar du første skritt i retning av noe mer. Dette blir en deilig, forvirrende og annerledes periode. I slutten av august kan dere ikke være sammen like mye, med det gjør bare følelsene enda sterkere.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av august får du bekymringsfulle og litt uventede nyheter om noe som dreier seg om jobben din. Selv om det ikke påvirker deg så mye, så innser du at det vil bli en omstilling å komme tilbake på jobb etter ferien. Perioden handler om små og store valg. Du ser at du beveger deg i en retning som du ikke er helt komfortabel med, og dette prøver du å gjøre noe med. Slutten av måneden byr på et lite eventyr.

Vekten 23/9-22/10

Balansen og innsikten i forhold til hva som er viktig, har smøget seg på deg denne sommeren. Du har begynt å omprioritere i livet ditt, og familien og helsa er viktigere nå enn i begynnelsen av året. Du har innsett at det ikke er verdt å ofre alt for en karriere om du ikke har muligheten til å nyte all framgangen. For deg dreier det seg om å finne lykken i de små, men dyrebare gullkornene i livet.

Skorpionen 23/10-21/11

Uansett hvor kjipt det høres ut, så bruker du store deler av denne måneden på økonomien din. Du har kanskje vært mellom jobber eller hatt redusert arbeidstid i en periode. Uansett hva det dreier seg om, så trenger du en plan for framtiden. Din carpe diem-mentalitet fungerer ikke lenger – nå er du helt nødt til å planlegge den økonomiske hverdagen. Slutten av perioden dreier seg om en hobby som du har, og som du nå har lyst til å bruke mer tid på.

Skytten 22/11-21/12

I august søker du deg tilbake til gamle venner. Det har vært en dramatisk vår, der du brøt med personer som du har kjent nesten hele livet fordi du følte at dere hadde vokst fra hverandre. I løpet av sommeren har du begynt å savne dem, og nå prøver du å reparere skadene. Du må være tålmodig. Alt som har skjedd mellom deg og disse personene kan ikke endres på, men effekten kan avta med tiden. Dere kan finne tilbake til hverandre igjen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir ikke mange tomme dager på deg i august, men du har allikevel tid til vennene dine og til den personen som har stjålet hjertet ditt. I slutten av perioden gjenopptar du karrieren din. Den har ligget brakk mesteparten av året, men nå når livet begynner å vende tilbake til det normale, så du tar du tak i den igjen. Det blir en pangstart, og du får muligheten til virkelig å vise hvilket talent du er. August blir en fin måned.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ikke den ting i livet ditt som er helt enkelt akkurat nå, men du har det moro og tiden flyr. August dreier seg om å planlegge høsten – for plutselig har en rekke ulike alternativer åpnet seg for deg. En ung venn eller slektning tar et stort skritt framover mot sine drømmers mål, og du er der og heier hele veien. I slutten av perioden bytter du arbeidsoppgaver, og det kan føre med seg en del overtid og mange sene kvelder.

Fiskene 19/2-20/3

Slutten på sommeren handler om den kjærligheten som du har, men også om den du mistet. Det er mye denne sommeren som har minnet deg om en person som ikke lenger er i livet ditt, men som du fortsatt ikke kan slutte å tenke på. Du har kommet til en korsvei, der du enten slipper taket om det tapte eller tar et oppgjør med det én gang for alle. Følelsene dine kommer ikke til å forsvinne bare fordi du feier dem under teppet.

STEMTE HOROSKOPET DITT FOR JULI? SJEKK HER!

Powered by Labrador CMS