ÅRSHOROSKOP FOR SKYTTEN 2022

Slik blir 2022 for skytten.

Publisert Sist oppdatert
Horoskop 2022 skytten: Hva vil dette året bringe?

ÅRSHOROSKOP 2022: SKYTTEN

Ved første blikk kan kombinasjonene av Jupiter og Neptun dette året se ut som om det fører til at alle drømmene dine blir virkelighet. Det er Jupiter som besørger all Skyttens optimisme, og den grenseløse flyten av nye ideer og muligheter får du fra Neptun. Så hva kan gå galt her? En hel del, men spesielt to ting. Først og fremst kan du komme til å kaste deg på en dristig ny idé med all din energi og alle ressursene dine – og være 100 prosent trygg på at dette vil være veien til din framtidige suksess og lykke. Og så viser det seg å være en flopp. Du må ikke glemme at Neptun også er illusjonenes planet, og lett kan komme til å sende deg luftspeilinger istedenfor virkelige visjoner. For det andre kan du få så mange muligheter å velge mellom at du ikke greier å forplikte deg til en eneste én – fordi alle de andre bare ser så bra ut ... Resultatet av dette er at du ikke velger noen av dem, og alle mulighetene er bortkasta. Veien til suksess og lykke er derfor temmelig smal og går et sted mellom disse to ytterpunktene av overentusiasme og passivitet, og det er opp til deg å sette grensene. Hver gang Neptun tilbyr deg en sjanse til å få oppfylt en drøm, skal du spørre deg selv hvor praktisk forslaget er. Virker det fornuftig, og det fremdeles er dette du ønsker, så gå for det. I motsatt fall skal du se til andre steder – fordi i et år som dette vil det alltid være utallige muligheter og alternativer, og alle er like attraktive. Vær for all del eventyrlysten, men ikke dumdristig. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop!
Du prøver å finne en middelvei mellom ytterpunktene i privatlivet også. Ved flere anledninger er du usikker på hvorvidt du skal ta forholdet videre eller å holde det enkelt og greit. Å bare være venner er ikke intimt nok for deg, men å være kjærester skaper forventninger om noen langvarige forpliktelser som stikker kjepper i hjula for den friheten du er så glad i. Her tar du sannsynligvis små skritt i en retning, for så å ta et steg tilbake. Gjennom hele året endrer du mening og prøver igjen. Det kan hende, spesielt i juni og juli, at du prøver å bevege forholdet framover i en retning det ikke er klart for. I årets siste måneder har temperaturen i forholdet økt, og det innebærer mer følelser, men også et sinne som ikke har vært der tidligere. Kanskje er det her snakk om et annet forhold, men selv om det ikke er det vil det uansett være mye energi, noen høylytte diskusjoner, sterk lidenskap – og det siste er noe du setter pris på. Dere begge betrakter det som et slags spill, og dere liker at det er sånn. Så funker dette for begge to, ja, så hvorfor ikke?
Siden Jupiter er så sterk i år, er det mest sannsynlig at du vil bevege deg karrieremessig. Neptuns påvirkning gjør det jo vanskelig for deg å velge, så prosessen vil ikke bli ukomplisert. Dette årets eklipser foregår i diagrammet ditt, og de opptrer som dører som åpnes og lukkes mot nye retninger mot fortiden og framtiden. Hadde du håpet å gå stille i dørene og kanskje holde dem litt åpne i tilfelle du ønsker å returnere senere, vil ikke det være mulig. Disse dørene er tunge og bråkete, og når bråket stilner vil alle, inkludert deg, merke det. Økonomisk ser det best ut i februar og desember. ELLEs store årshoroskop for 2022.
Powered by Labrador CMS